Dobrý deň chcela by som sa spytať či nahodou niektorá z vás nevie,čo može znamenať ked sa pes trasie po anesteze? Nemala žiadnu operaciu, len sme ju museli dať do anestezy aby ju mohli ostrihať (strašne skače do ľudi ked sa jej chytaju, robia jej niečo) Včera ked prišla domov normalne sa vzpamatavala a normalne začala chodiť všetko. Ale dnes ráno už ju ani pohladkať neviem, furt ma chce uhrízť aj do mňa skáče,čo sa nikdy mne nestalo. Tak prosim vás nevie kieto niečo čo by s ňou mohlo byť? Nemal to niekto tak isto podobné?
Moze to byt velmi vela roznych veci, zbytocne tu budeme polemizovat.
Riesila by som to na veterine. A ked vyriesite tento problem, odporucam investovat cas, peniaze, nakontaktovat sa na seriozneho vycvikara a zacat riesit nezvladnutu vychovu (bez urazky) a ze psik je agresivny na ludi aj za normalnych okolnosti a nenecha na seba sahnut - az tak, ze aj na strihanie musi byt prispaty.
Drzim palce.
reakcia po anesteze je mu zima,nevoľno,nieje vo svojej koži...moje fenky po kastracii boli chudence obe mimo este par hodín...
@k2yit0 no neviem či to prejde
Náš pes sa triasol keď mal zápal srdca, ale u vás to pravdepodobne bude len doznievajúci účinok po tej anasteze