Pes pojedol na prechádzke výkaly od iných psov

19. nov 2024

Ahojte, pes pojedol na prechádzke výkaly od iných psov. Môže sa mu niečo stať? Mám mu dať pre istotu odčervovacie tabletky? Ďakujem

colsami
19. nov 2024

Maximalne zahnackuje. Ale nic vazne by sa mu nemalo stat. Odcervenim nic nepokazis, ano.

tundra
19. nov 2024

Dnes s nim radsej nebozkavaj😂🙈

lavender94
19. nov 2024

Bože to je obľúbená pochúťka mojich blbečkov😂 furt by len hovná žrali… ale granulu keď vidia tak to je koniec sveta, to sú už fajnovky. Najlepšie keď sa pustili do medvedieho 😂 Maximálne sa poserú alebo pogrcajú, ale aspoň u mojich to väčšinou nič neurobí. Odčervením nič nepokazíš, ale nemyslím si že je to nutne.

nicoletta98
19. nov 2024

@lavender94 moj zjedol od sliepky a potom ho vygrcal v celku, som myslela, že po ňom hodím tyčku ja 😃 dement

vanilkovazmrzka
19. nov 2024

Jooj psiky toho pozeru… jedno 💩 hore dole 😅

vanilkovazmrzka
19. nov 2024

@nicoletta98 😁😁😁

autor
19. nov 2024

@vanilkovazmrzka no bolo ich viac 😅

maddie1711
19. nov 2024

Nič mu nebude. Odčervit mozes, a o 2 týždne zopakovať. .

diewcatqoo
19. nov 2024

Ja nemam psika, ale maju ho moji rodicia. A neviem, ci vobec existuje den, kedy nezozral nejake hovno. To je pre neho najvacsia delikatesa.

svokrinjazykmonika
20. nov 2024

Shit happens

monuliak9
20. nov 2024

Ja by som neodcervovala tie tabletky sú dosť veľký sajrajt a záťaž pre organizmus nevyhnutne to nie je
Normálne sa poserie alebo pogrcia
Dať nejaku tycinku na prečistenie zubkov a nebočkať. 🤣

maddie1711
20. nov 2024

@monuliak9 odcervovacia tabletka je záťaž pre organizmus? Lepšie je tam nechať parazity? Viete koľko ich v takom hovne je po 24h? Čo ak bolo plne skrkaviek? Štandardne sa ma odcervovat každé 3mesiace. Malo kto to ale takto robí.