Prosím vás povedzte mi, je taký problém mať psa vonku na voditku??? Konkrétne v parku na juhu?? A ešte konkrétnejšie páni dôchodci, ktorí vysedávajú pri detskom ihrisku žihadielko a úplne na drzáka majú pustených psov. Slušný ľudia so psami na voditku ich musia obchádzať okolo po tráve a ešte pán na nich vybehne a povie im že nemajú chodiť po tráve. Halooo to kde sme??? Mne môže donekonečna tvrdiť že ten pes nič nespraví ale vysedáva pri detskom ihrisku kde je neustále nejaké dieťa ako aj môj malý syn, nikdy nevie ako ten pes zareaguje keď sa nejaké dieťa k nemu rozbehne. Mne nevadí že tam s ním je na tej lavičke ale nech ho ma aspoň na vôdzke. Vďaka nemu môj syn už nechce nato ihrisko ani chodiť.
TAKŽE EŠTE RAZ TAM BUDE A VOLÁM POLICAJTOV, už ta drzosť že ho má pusteného pri detskom ihrisku a on sa ide ešte hádať och.
@sissy27 sem - tam sa tu žienky vyžalujú.. aj to pomáha.
A prečo si mu to nepovedala?
Verím že ti je teraz lepšie, aj ja sama niekedy potrebujem takéto vyžalovanie sa a niekedy proste odpoveď ani nečakám 🙂
@vyrovnanaosoba povedala
Záleží asi aj od povahy psíka. Pokiaľ nebol psík agresívny. My sme mali tiež psíkov, z papule sme im brali jedlo, nič neurobili. Pokiaľ sedeli vonku za ihriskom by mi to nevadilo. Ale ak s ním boli vo vnútri tak áno. Pes sa môže rozbehnúť, dieťa zhodí, potkne z preliezky. Dieťatku si to vysvetli, pokiaľ je pes vonku, alebo to potom rovno napísať na mestský úrad. Kamery sú tam, nech si to občas kontroluje polícia. Psík by na ihrisku nemal čo robiť. No psíčkári. Teraz je to v móde. Boli sme na Inovci, na vyhliadke, prišla tam slečna s dvoma chlapcami, hihi haha, takého psa, neviem čo to bola za rasa, malé teľa. Bez vodzky, bez náhubku, Psisko mladé behalo tam hore, čuchalo do batohov. Dieťa päť rokov si vypýtalo keksík. Dala som, psisko po nej skočil , len som ho odohnala, ticho som bola. Reakcia mladej ako sa do mňa pustila, že na čo jej dávam jedlo, ked vidím že je tam pes! 😲 Normálne ma dostala!
@lienka_9 a keď si mu to povedala, a ostatní ľudia naokolo, čo urobil ten pan?
skus dat podnet na stranku Odkaz pre starostu
@vyrovnanaosoba zobral psa, poprial výsmešne pekne sviatky a išiel do…. Neviem kam
@lienka_9
Samozrejme volať policajtov,keď dostane pokutu tak si možno na budúce zapamätá. Nemám nič proti psom,vyrastal som na dedine čiže som zvyknutý na všetky zvieratá,skôr mi vadia majitelia psov.
A pre istotu nosiť vo vrecku slzotvorný CR sprej,nie je to veľké ani ťažké a funguje to aj na nadrogovaných ľudí a útočných psov.
A nie nemal tam žiadne dieťa okrem toho psa. Boli tam len traja dochodci ktorí mali tých psov v paži keď sa vykecávali. Ako keby nebolo iných lavičiek ako zrovna pri ihrisku
@beata_k
Áno aj to sa môže stať. Neviem aké máš ty skúsenosti,ale ja pri výkone povolania som ho použil dovolím si povedať niekoľko 100krát,ale toto sa mi našťastie nestalo. Ono vždy treba zvážiť situáciu a najskôr si premyslieť čo idem urobiť a až potom konať. Ideálne keď to tak funguje aj pred tým ako idem niečo povedať. 😉
Nie si zbytočne hystericka? Nemozes toto zbytočne prenasat na dieťa? My sme docaskovali veľké plemena psov pre utulky, strach zo psov nemam, nevadia mi psy bez voditka, ani veľké, sama som svoju dogu nezvykla mat na voditku a za svoj cely zivot (už nám odisla na rakovinu) nikomu a nicomu nič nespravila, ju mohla vencit aj rocna dcéra, ani tu nezhodila svojou silou, taká bola uzasna. Popracuj na svojich strachoch. Spýtajte sa, či môžete toho psíka pohladkať, skamarátte sa. Takýmto nastavením v sebe budeš zivit nevraživosť, negativitu a v dietati nenávisť voči živým tvorom a boh vie aké fóbie.
@tramtada31 nič ste nepochopila takže k tomuto sa nebudem ani vyjadrovať
@lienka_9 no vidíš, odišiel. Možno už nepríde a keď áno, zase ho upozorniť. Niekto nechápe, niekto sa z toho smeje, ale dôležité, že odišiel.
@vyrovnanaosoba urcite donekonečna nebudem niekoho upozorňovať. Včera tam bol opäť. Tentoraz sme tam nešli ale videli sme ho
určite si to tu ten starší pán prečíta 🙂 ale k téme: volať policajtov, keď dohovor nezaberá ...