Pes ide do ľudí ako keby chcel pohrýzť

2. sep 2024

Mam psa yorkshire terier má 7 rokov fenka a keď ide na prechádzku tak ide do ludí ako keby pohryzť do nohy😫😫Ľudia mi nadávajú, čo mam robit? Môže byť že sa jej ten človek nepáči?😫😫Nemám ju od šteniatka, je kastrovana

janai1
2. sep 2024

Mať ju na vôdzke, dať jej nahubok, ísť na cvičák

dobryden
2. sep 2024

Tak hadam ju mas na špagáte a nechoďi len tak krížom krazom po dzedzine.

viestta
2. sep 2024

Vycvicit psa. Okoloiducich vycvicit nemozes

koniarova
2. sep 2024

Opíš konkrétnu situáciu.Ako máš psa zaviazaného ?

ukgirls
2. sep 2024

drzat si ju nakratko a ist na cvicak ... ja mam maleho psa,ale nieco take by som mu nedovolila... mna raz tak taky krbec kusol do nohy len tak si siel okolo a cvakol z nicoho nic.. neviem ci sa mu podarilo cez riflu kusnut do zilky ale mala som modrinu cez pol lytka vyse mesiaca - a to naozaj len tak svihol a ja som odskocila.. keby tak kusol dieta tak neviem ake by to malo nasledky .. aj maly pes vie narobit skodu ... hlavne taky zakerak

lilka5566
2. sep 2024

Hauka 😄😄 tie nadpisy niekedy nemajú chybu

autor
2. sep 2024

@viestta aj ked bude mat 8 rokov?

autor
2. sep 2024

@koniarova Je na voditku, len skače do ludi. Do opitých pochopim ešte ale nie do normalnych ludi

marca12
2. sep 2024

No je to neprijemne. Do mna raz skocil yorkshire,nastastie roztrhol len nohavice a mala som skrabanec,ale odvtedy mam velky respekt pred psami. Skusila by som s nim ist na cvicisko. Ved takto nemozes chodit pomedzi ludi,ked na hocikoho zautoci.

sisska96
2. sep 2024

Tiež mám nervy z takých psov. Daj mu nahubok

biglovemom
2. sep 2024

Ktovie co ten pes zazil 😞😞 tiez poradim cvicak…a zatial na kratko ju mat.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
2. sep 2024

@wolf_ Mam ju od 4 roky, ale teraz bola kastrovana tak neviem či to vplyva na to, a predtym bola na dvore nemala voditko

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz