Mam psa yorkshire terier má 7 rokov fenka a keď ide na prechádzku tak ide do ludí ako keby pohryzť do nohy😫😫Ľudia mi nadávajú, čo mam robit? Môže byť že sa jej ten človek nepáči?😫😫Nemám ju od šteniatka, je kastrovana
Tak hadam ju mas na špagáte a nechoďi len tak krížom krazom po dzedzine.
Vycvicit psa. Okoloiducich vycvicit nemozes
Opíš konkrétnu situáciu.Ako máš psa zaviazaného ?
drzat si ju nakratko a ist na cvicak ... ja mam maleho psa,ale nieco take by som mu nedovolila... mna raz tak taky krbec kusol do nohy len tak si siel okolo a cvakol z nicoho nic.. neviem ci sa mu podarilo cez riflu kusnut do zilky ale mala som modrinu cez pol lytka vyse mesiaca - a to naozaj len tak svihol a ja som odskocila.. keby tak kusol dieta tak neviem ake by to malo nasledky .. aj maly pes vie narobit skodu ... hlavne taky zakerak
Hauka 😄😄 tie nadpisy niekedy nemajú chybu
@viestta aj ked bude mat 8 rokov?
@koniarova Je na voditku, len skače do ludi. Do opitých pochopim ešte ale nie do normalnych ludi
No je to neprijemne. Do mna raz skocil yorkshire,nastastie roztrhol len nohavice a mala som skrabanec,ale odvtedy mam velky respekt pred psami. Skusila by som s nim ist na cvicisko. Ved takto nemozes chodit pomedzi ludi,ked na hocikoho zautoci.
Tiež mám nervy z takých psov. Daj mu nahubok
Ktovie co ten pes zazil 😞😞 tiez poradim cvicak…a zatial na kratko ju mat.
@wolf_ Mam ju od 4 roky, ale teraz bola kastrovana tak neviem či to vplyva na to, a predtym bola na dvore nemala voditko
Mať ju na vôdzke, dať jej nahubok, ísť na cvičák