Ahojte. Mám pocit že pes zjedol sáčok otravy na prechádzke. Neviem či sa mi to nezdalo no vyzeralo to tak. Na veterinu sme volali, tak uvidíme. Čo sa mu môže stať? Má 25kg
@thirstymonk 🙃
Koľko by toho musel zjesť? Aby sa mu niečo stalo? Vyzerá ok?
Otáznik tam nemal byť v poslednej vete
Čo ja viem... :D Ťažko povedať :D
@thirstymonk bože načo to potom komentuješ keď nevieš.
@colsami no len neviem či to ozaj bolo ono
Ja by som ani sem nepísala, ale určite išla k veterinárovi
Jedy na potkany fungujú zákerne, nie hneď….zamedzujú zrážanie krvi a s odstupom času zviera vykrváca….aj jeden sáčok môže stačiť, určite ísť na veterinu….ak je už neskoro na výplach žalúdka, nasadia vitamín K, to je antidotum k týmto jedom
Mne ked 14kg pes zozral 100g milku tak som letela na veterinu, kde dostal kvpky do oci. Tie mu vyvolali vracanie a vsetko vyslo von. Ja by som uz davno bola na veterine a nehala mu vyplachnut zaludok…
Sa pýtam,kto dáva ešte otravy ? 😡🤬 Je to to isté ako "slopce".
Písala som že na veterinu ideme. Bývame na dedine a tu veterinár nieje.
@zuzanita1609 veľa ľudí. Skoro všetci v dedine nad 60 rokov
Ktorá dedina?
Pes zatiaľ nejaví žiadne známky že by mu niečo bolo.
@zuzanita1609 Vyšné Nemecké
na veterinu by ste mali ist hned.. treba co najskor vyvolat zvracanie nasledne liecba...
Odpovedaj,kde dávajú voľné pohodené aj keď na svojom pozemku otravy? Aj tá otrava na potkany musí mať svoju "škatuľku",aby sa tam iné zveri nedostali.
@nttnnt nebral nám nikto mobil o takom čase
@zuzanita1609 videla som voľne pohodené vankúšiky s otravou. Po dedine, pri plotoch atd. 🙃🙃
Môže uhynúť do pár hodín alebo aj dní,záleží od otravy
https://www.aktuality.sk/clanok/9fSHVeh/jedna-z...
@zuzanita1609 aká škatuľka,prosím ťa,sype sa to voľne do dier v trávnikoch
Áno a voľne pohodene sa budeš tomu smiať že ti možno otrávili psa... och 🙄
@rozculena no ja ale neveim či to bolo ono, bola tma. Vyzeralo to ako kapelník no neveim. Niesom si istá
Sa radšej uč a svojho psa len s náhubkom 🙄🤬
@zuzanita1609 Kde sa tomu smejem?? Si ty vôbec normálna? Ja to riešim a na nejaké trápne uštipačný komentáre práve nemám čas.
@zuzanita1609 čo si to ty vôbec dovoluješ… Dospelá žena tu ide hovoriť inej dospelej žene čo má robiť. Náhubok mal, no zjedol to aj cez neho.
Ak by mi niekto otrávil psa,tak to neriešim na koni 😡. Už by som obehala 3veteriny. ...
načo sem vôbec vypisuješ? My nevieme,čo tvoj pes zožral.Ako to,že neviieš,ktorý veterinár má pohotovosť? Dávno si to mala mať zistené dopredu,a nie až keď sa niečo stane.
Prinajhoršom umre. Daj mu živočišne uhlie.