Operácia psíka

jerrz
27. júl 2024

Zdravím. Prosím viete mi poradiť, kde mi zoperuju psíka malého yorkshira? Zodpovedne, spoľahlivo. A kde nezaplatim oblickou. Okolie stredného Slovenska. Ďakujem

chiccco
27. júl 2024

@jerrz o akú operáciu sa jedna ?

vevebono
27. júl 2024

Adamať Trenčín.

nelca84
27. júl 2024

@jerrz my chodime so psikom do BanBy Vet v BB odkedy ho mame, t.j. uz 10 rokov a je to uzasna klinika s uzasnymi veterinarmi. Operovali mu tam aj kozny nador, platili sme 220e asi 3-4 roky dozadu.

btus
27. júl 2024

aj ja odporúčam Banby vet v BB, my tam chodíme už s naším tretím psíkom, alebo https://www.vetklinikazilina.sk/ ale tí sú trochu drahší

colsami
27. júl 2024

Tak je velky rozdiel ci chces "operaciu" napr kastraciu psa a ci potrebujes spravit luxavciu patelly alebo RPSV.

jerrz
autor
27. júl 2024

@colsami Tak ako vidím zdravotník sa ozval , inak aj ja som keď už...
Potrebuje chirurgický zákrok, mal nežiaduci účinok po podaní injekcie . Gangrena. Začalo mu v mieste vpichu hnisat až vyhnisalo do dutiny brušnej. Ma tam dieru doslova
Dr mu to liečil aj sa zahojilo ale vratilo sa to. Opäť navrelo, vyhnisalo, prasklo a vytieklo cez dieru cca pol cm. Dr povedal ze nevie co s tým má robiť ze jemu sa to ešte nestalo. Štatistika je taka je 1 zo 100 psov sa to stane ako nežiaduci účinok na injekciu. Myslím ze keby nás o tom informoval ani mu to nedáme pichnúť.
No a teraz povedal ze on už nemá čo s tým jedine operacne mu to vyskrbat to hnisavé ložisko a zasit. Ma to na boku, kde sa pichaju injekcie.

natalia1619
27. júl 2024

@jerrz ja chodím do Rybníka, DoraVet, výborne mladé baby, šikovné, môjmu vyoperali zub aj s hnisavym vackom, cena dobra.

alickapusinka
27. júl 2024

v TR je súkromna klinika kde operuju zvierata otec a dcéra vyštudovaní veterinári si otvorili modernu veterinárnu kliniku.

colsami
27. júl 2024

@jerrz to mi je luto, ano, v tom pripade bude treba odstranit vsetko patologicke tkanivo, inak to moze byt nekonecny pribeh. Neviem ktore stredne Slovensko, ak hore tak veterina Anima (zaplatis si, ale su tam specialisti a aj vyborni operateri), alebo NR dr. Zubricky, alebo tuto niekto spomina Rybnik - aj tam su sikovne dievcata (neviem ako s vybavenim), ale ak chces spicku tak stredne Slovensko asi Anima.