Na dvor nám chodia mačky

20. júl 2024

Ahojte, chcel by som sa spýtať. Na dvor nám začali liezť mačky, máme celý s prepáčením obsraný trávnik, pes nám to oblízal a má z toho pásomnicu. Je nejaký humánny spôsob ako sa zbaviť mačiek? Určite ich neplánujem tráviť ani nič podobné. Existujú nejaké odpudžovače? Ďakujem za rady.

tundra
20. júl 2024

Googl?😎

maca1984
20. júl 2024

Voda, voda,voda.
Natiahni hadicu s ostrekovačom, alebo zavlažovač..

martinmmartin
20. júl 2024

vyclen si specialny kelimok, pouzivaj ho namiesto pisoaru, vylievaj postupne po obvode zahrady a mas to oznackovane akoze je to tvoje. Funguje aj na lisky

doriiis
20. júl 2024

Nauč psa,že mačky nie sú kamošky a nech nezere 💩

ktochytavzite
20. júl 2024

A psa mate kde?

ktochytavzite
20. júl 2024

Nam tak chodili susedine,mala ich asi 10,nic nepomáhalo az ked dosla ina suseda a ta ich odviezla do lesa.Teraz mame psa na zahrade a ziadna macka sa k nam nedostane,ani kuny,tie k nam tiez chodili.

wieruska1
20. júl 2024

Krmit, kde zeru neseru!!!!

autor
20. júl 2024

@maca1984 Na to máme až moc veľkú záhradu, by tam tých ostrekovačov muselo byť 10

autor
20. júl 2024

@doriiis Mačky nenávidí, no chodia v noci.

autor
20. júl 2024

@ktochytavzite V dome 🙂

autor
20. júl 2024

@wieruska1 Nechceme aby to tu vôbec bolo a nie ešte kŕmiť. Máme doma silného alergika.

vero13
20. júl 2024

My síce bývame v bytovke, ale tiež nám do predzahradky chodili mačky od suseda a tak nám dal taký elektrický odplašovač alebo čo to bolo, stále to pípalo

ktochytavzite
20. júl 2024

Maciek sa tazko zbavis.To len zbierat po nich.Jedine pes na zahrade ti pomoze.

autor
20. júl 2024

@ktochytavzite Pes na záhrade býva pustený, keď niesme doma. Inak je v dome. Viem že sused o 3 domy hádzal otravu, no to ja robiť nechcem.

ktochytavzite
20. júl 2024

Len macky dobre vedia ked je pes vnutri.
My sme to mali podobne,kazde rano sme si nasli poklady na zahrade,no vyriesila to suseda kt kupila dom tej majiteľky a ta jej tie macky nechala,suseda ich zaviezla do lesa,pritom sama ma macku.
Ja som skusala aj take želé co malo macky odradiť,ale naozaj nic nezaberalo.Tie plasticky,na to si tiez zvyknu.A inak macku ked odplašíš,oni si vedia zapamätať a mozu sa ti rovno na podložku pred dvere vykadit.

aandrea9
20. júl 2024

Trávnik máte obsraty od niečoho iného. Macka si zásadne a vždy vyhrabe jamku vo voľnej pôde a zahrabe to po sebe. Či už ciká alebo kaká. Mam ich na zahrade 6 a nikdy nejdu na trávnik robiť potreby.

martinmmartin
20. júl 2024

@aandrea9 jo suhlasim, my sme mali tiez take bomby na travniku ze sme podozrievali macacie zdruzenie- a bol to jeden jezko hajzel

marianarem
20. júl 2024

A tusite, kade k vam vchadzaju? Je to jedno miesto alebo uplne odvsadial? Da sa upravit plot tak, ze k vam nevojdu, ale to by sa bolo treba dohodnut aj so susedmi. Alebo ak vchadzaju z nejakeho miesta, ktore s nikym nesusedi, tak sa to da upravit lahko - macky nevedia prejst, ak im v ceste stoji nieco naklonene do 45stupnoveho uhla. My sme mali problem, ze jedna nasa cica chodila na wc k susede a prechadzala k nej prave cez jedno konkretne miesto. Stacilo tam dat pletivo naklonene do 45stupnoveho uhla (smerom dnu) a problem vyrieseny. Len ak chodia odvsadial, tak.je to dost narocne riesenie.

autor
20. júl 2024

@aandrea9 Viem ako vyzerá mačacie hovno 🙂 Na kobercovom trávniku to nemá ako zahrabať.

autor
20. júl 2024

@marianarem To vôbec netuším, vždy som ich videl už priamo na záhrade.

marianarem
20. júl 2024

Skuste vysledovat, odkial asi chodia, fakt ak je to jedno miesto alebo maly priestor, tak sa to da takto bezbolestne vyriesit.

martinmmartin
20. júl 2024

@marianarem vyzeraju takto nejako? To su vsetko jezkovske

aandrea9
20. júl 2024

Hovorím o tom, že si vyhrabe jamku vo volnej pode a to v kobercovom nemá ako. Čítaj prosím s porozumením. Bude to ježko ako pise @martinmartin ...tí nám nechávajú pozdravy na terase.

autor
20. júl 2024

@aandrea9 Ty prosím čítaj tiež s porozumením, viem ako vyzerá mačacie hovno. A toto je mačacie. Ježko to nieje.

aandrea9
20. júl 2024
tetapetra
20. júl 2024

@aandrea9 čo? Vážne? To máš odkiaľ? A teraz sa vyjadri.

autor
20. júl 2024

@aandrea9 Ja neviem akože, ideš ma tu presviedčať o niečom čo si u nás nevidela a myslíš si ze mas pravdu. 😀

ktochytavzite
20. júl 2024

@aandrea9 nie je to pravidlo,k nam chodila macka na hromadnú hliny,ked sme ju dali prec potom chodila na beton,kde bola hlina,macky nezahrabavaju vzdy,ked sa neda tak len tak labami troska okolo pohraju,a mačacie vino sa neda s nicim zameniť,uz len kvoli zápachu,to je neskutočný smrad.

babovecka20
21. júl 2024

Si myslíš, že ti mačky v noci chodia obsravat travnik?😆 Myslím si, že to mačka nebude😺

autor
21. júl 2024

@babovecka20 Viem že to mačky sú 🙂 Inštalovali sme kamery