Môže pes ochorieť od človeka?

12. júl 2024

Ahojte, mám 6 ročnú civavu momentálne mám skoro 39 teplotu a boli ma hrdlo..môže pes ochorieť of človeka? Niekde sa píše, že môže a niekde zas že nie..🤷🏻‍♀️

neviditelnypes
12. júl 2024

Na psa neviem, ale v relacii Zaujimavi ludia na BBC som videl, ako chlapik preniesol chripku na macku.

https://www.youtube.com/watch?v=xEYcJ1r9Buc

(cas 2:29)

henikap123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
henikap123
12. júl 2024

Ked bol covid tak sa písalo že niektorí psikovia ho dostali.
Moja mamka bola toľkokrát už chorá a jej psík ktorý aj s ňou spi nedostal nič od nej.

biglovemom
12. júl 2024

Ano,my sme boli doma vsetci chori a pes schytal laryngitidu.Zverolekar vravel ze pravdepodobne od nas🫣

lucia13022023
12. júl 2024

@henikap123 my sme mali v domácnosti covid najprv sestra (10 dní) potom ja, otec, mama všetci za sebou po 10 dní a nakoniec aj pes začal byť akýsi chorý, ocino vravel ze aj on má covid, že ochorel od nás a robili sme si z neho srandu, že určite nie a teraz čítam ze to tak ozaj mohlo byt 🤦‍♀️😁

marianarem
12. júl 2024

Nasa macka raz odo mna ochorela, je cisto vnutorna, takze iny zdroj nakazy nebol mozny. Takze si myslim, ze moze aj pes. Ale stava sa to skor zriedkavo.

bubik6x
13. júl 2024

Áno môže, mala som srncieho ratlika a koľkokrát som bola chorá ja tak aj ona ale to záleží od viacerých faktorov, naša mala slabé srdiečko takže sa to hneď nalepilo aj na ňu keďže bola oslabená