Prosím viete poradiť máme asi 3 a pol mesačného škrečka a v pred dvoma dnami sa mu začalo zväčšovať bruško vyzerá ako ježko keď lezie po zemi ,bojím sa o ňu lebo toto nie je normálne máme aj chlapčeka sýrskeho a on už má vyše roka a pol ale toto nikdy nemal, jedia to isté ale každý má svoju klietku, to bruško jej nafuklo za posledné dni a má aj hnačku,bojím sa aby to nebolo to že sa jej poplietli čreva 🥺🥺 mali ste skúsenosti?Ďakujem
@zojanka nie ,však je to ešte bábätko ma 3 a pol a oni majú svoje klietky nikdy neboli spolu nikdy sme ich ani nedali ani nechceme dať
Tri a pol mesačný škrečok nie je bábätko, ale dospelý jedinec schopný rozmnožovania. Škrečky pohlavne dospievajú vo veku dvoch mesiacov. Najskor budete mať doma kopu malých škrečkov uz čo nevidieť.
Nevieš to odfotit? Škrečkovia mávajú nádory
@uhnakova isto nič nečaká ako by mohla keď sme ju kupovali mala asi 2-3 týždne bola posledná od maminky sme ju poslednú brali a odvtedy je len bud v svojej klietke alebo ju necháme po izbe pobehať ,okrem svojej mamky a súrodencov nebola v kontakte s inými škrečkami. Ten náš druhý ten si tiež len vo svojom kráľovstve žije 😊 a keďže už je starší skoro celý deň aj noc prespí iba sa zobudí na jedlo a šup ustele si a zase spinká. Oni nikdy neboli spolu ani jeden o druhom nevie😄
...no moze boliet brucho.
@bambieblue smer veterina. Moze byt ze odniekal spadol, z vyssej vysky a ublizil si, moze mat nejake vnutorne krvacanie, alebo ine poskodenie...neviem aku ma kietku ale staci ak ma v klietke nieco vyvysene, pripadne liezol po mreziach ak mate mrezovanu klietku a odtial spadol a mohol spadnut na iny predmet, ktory mu ublizil
3 a pol mesacny skrecok moze byt s kludom kotny, oni sa rychlo rozmnozuju.
@klementinka58 áno v prípade keď sú samček a samička spolu ale naša bola jedine so svojou mamkou keď sme ju kupovali a mala 3-4 TT odvtedy je sama bez kontaktu iného škrečka smiešne to napíšem no je ešte panna😄 a aj ňou ostane my nechceme aby ani mala
@malebiele nespadla ,skôr sa bojím že keď liezla po izbe čosi našla a spapala
@bambieblue nemôže byť kotná?