Mám 8 mesačné šteňa francúzsky buldoček, keď bol ešte malý nemal problém s jedením granúl, kupujem super prémiové granule, časom začal odmietať tak som mu do nich začala primiešavať ( z konzervy tuniaka, alebo sardinky, alebo krátko obvarene mäsko, to mu chutilo jedol s radosťou , no časom začal špekulovať a taktiež odmietal jesť, je zdravý, nie je to zdravotný problém jednoducho začína vyberať, neviem ako ho naučiť na granule ďakujem
@moysha pes bude robit len tolko, kolko mu dovolis. Kludne mu kup aj lacne granule a len tie davaj zaliate teplou vodou. Davaj len raz denne zrat, pripadne 2x v presne rovnaky cas a nenechavaj jedlo v myske ak do 10min nezozere. Iba vodu mu nehavaj samozrejme cistu po cely den. Do tyzdna sa znormalizuje a aj stolicu bude mat peknu... potom mu mozes obcas dopriat nejaku odmenu (maskrtu), ale nie pravidelne, ani casto.
ak mu tam budes nieco miesat tak si na to zvykne a bude cakat. ako uz bolo napisane, ak nezje odlozit a dat k dispo az pri dalsom krmeni. mozno sa nenaje dva tri dni ale budes mat pokoj do buducna
Dievčatá ďakujem Vám za rady určite skúsim 🙏♥️
@moysha nedavaj mu nic,ked bude hkadny zacne zrat aj bez tych sardiniek.
@moysha dávajte mu prírodnú stravu granule sú rakovina a treba mu dávať jesť a chodiť s ním von unaviť príjem a výdaj podľa aktivity
Ja roky miesam.
Ked su len suche granule tak zere len aby neumrel
😂