Ahojte ti co mate psíka bigl ako sa volajú ? rozmýšľame nad dajakym menom na internete ich je strašne vela
Budeme mať psa nie fenka ďakujem
My máme Happyho ,je bágl má 3 roky a fakt je šťastný a my s ním.
@julkaaa1 Bob Marley bol predsa chlap. A vobec Marley neznie ako pre fenku.
@simsalabim ved to 🤦♀️
aj tu mozes najst inspiracie https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ake-meno-by-ste-dali-pre-bigla/
ale ina marley je muzske meno
@simca06022011 to som pozerala 🙂
@julkaaa1 a čo tak Merlin čarovný je 🤩
@simsalabim a Rita Marley jeho žena... Marley je v tomto prípade priezvisko a znie rovnako pre obe pohlavia.
@30katrusa40 presne také niečo my k nemu ide rozmýšľame ešte nad Beny ( len to je taka klasika nakoľko bývame na dedine každý druhý dom.ho ma mne sa ešte paci Max,Bak,
@haley7897 ved ja viem, ze to je priezvisko. Ale ori jeho pocuti vacsinu ludi asi baoafne prave Bob Marley, takze okamzita asociacia nie je zenska.
Mne sa paci meno Monty ❤️
Ďakujeme rozhodujeme sa medzi Max a Marlyn 🙂
A psik ku vam neprisiel uz s menom, ci to sa nepaci?
@maximiliana nie nemá meno
@julkaaa1 my máme síce labradora, ale meno má Bob Marley Junior - všetci si myslia, že podľa filmu Marley a ja, ale my sme meno vybrali podľa filmu Ja, legenda, keď Will Smith sedel vo vani s jeho fenkou Sam, umýval ju a spieval si pesničku Everythings gonna be alright od Boba Marleyho. Nemáte aj vy niečo také, s čím by sa vám to meno spájalo?
Ďakujem.vsetkym za príspevky psíka mame doma nakoniec sa vola Max po dohode s manželom a deťmi🙂
Max,belko,cezar