Dobrý večer, neviete prosím kde by som mohla kúpiť medvedíka? Som cele dni doma takže by som mala dostatok času sa mu venovať. Ďakujem
@zoja1234 A prečo by malo ? Chovám aj iné zvieratá 😉
1. V Európe je to invazívny druh a len tak si ho chovať nemôžeš
2. Žila som na mieste, kde nám pobehovali po záhrade a v pohode nakráčali do domu a v realite to nie je rozkošné bezproblémové zvieratko ako z príspevkov na sociálnych sieťach.
Adoptuj dieťa, urobis nieco prospesne 😀 a prejdu ta bobe napady. Jedna chce vtakopiska, ty medvedika, som zvedava co pride ako dalsie. Snezny muz ako manzel by bol zaujimavy...
@svetlonos 🤣🤣🤣 Keby si videla ostatné moje zvieratá tak ťa doslova jebne 😊 Ten medvedík je oproti nim nič..
@walentina7 isteže...
No to som naozaj zvedavá co sú zac tie ostatne zvieratá. Pre toho medvedíka by to bolo len trapenie
a čo chovaš?
my sme chovali papagaja zaka a nakolko je to exoticky druh tak musel byt registrovany na urade, dokonca aj zmluvu o kupe od chovatela sme museli ukazat. Si neviem predstavit takto nacierno nieco chovat.
Keď si celé dni sama, tak ho choď čakať do lesa. 😄 Nemyslím si, že tu niekto bezne nakupuje medvedíky, aby Ti poradil.
Skus oslovit ZOO a mozno sa podari odkupit a budes to mat legalne.Druha varianta oslovit polovnych hospodarov v okolitych polovnych reviroch,poziadat o odchyt.Je mozne kontaktovat aj lesny urad a urcite dostanes odpoved.Medvedik cistotny sa vyskytuje coraz castejsie a napr. v Bavorsku s nim maju problem,kvoli premnozeniu.
Celkom by ma zaujímalo aké... Vari nie krokodýl?
No vies co? Znamy si kedysi "zohnal" medveda hnedeho. A chodil ho venciť na voditku 😁 samozrejme len chvilu, lebo rychlo rastol. Tak teda napíš aké pokladiky to chovaš 😃, celkom som zvedava. Ale po tom vtakopiskovi minule som toto brala ako dalsi fór 😀.
Veľká výhoda medvedíka čistotného je, že sa dá použiť ako výborná výhovorka - viz Joey v Priateľoch S09E08. 🙂
@tundra Ďakujem veľmi pekne 🥰🥰🥰
Pozri v cechach. Ale akoze ja som ochotna chovat v podstate cokolvek,ale na toto zvieratko by som nervy nemala...a ani peniaze lebo on ti zdevastuje barak
😉
@misulka22 O peniaze nejde všetkým svojim zvieratám vždy zabezpečím len to najlepšie.
Kapucín opička je možno menej náročná ako medvedík ten je až príliž živí. A asi sa ho nedá vychovať
Co ti šibe? 😂