Mačky a vianočný stromček

26. nov 2024

Máte nejaké tipy a triky ako ich zosúladiť? Minulý rok som odzdobila stromček ešte pred Silvestrom, lebo ma nebavilo stále ho zdvíhať zo zeme a zbierať rozkotulane ozdoby 🙄 ďakujem za užitočné rady

guudy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
26. nov 2024

ja som dala na spodné vetvy umelé gule, ktoré mi nevadia, keď budú mačky zhadzovať. Keď sa pohrali, zavesila som naspäť. Po strome sa nešplhali.

bielasovicka
26. nov 2024

Ja so prišla nato, že na spodné vetvy som nedala vôbec nič, a bol pokoj 😺

sense
26. nov 2024

Neporadim lebo naše vianočný stromček absolútne nezaujíma, ale jaslicky Spod stromčeka sme dali preč lebo tam sa cítila najlepšie vedľa "maštale s Ježišom" a ostatné figúrky jej veľmi vadili

bielasovicka
26. nov 2024

Potom ležala celé dni pod stromčekom, ako darcek😄, veľmi sa jej tam páčilo. Umrela pred 2 rokmi 😿

ebaja
26. nov 2024

Ja som stromček priviazal o garnižu a na stromčeky len nerozbitné ozdoby a perníky ,pomaranče.Čo sa nehojdalo,ich nezaujímalo.A to sú dve riadne divošky.

moolnarkaa
26. nov 2024

Naše ho mali minulý rok zázračne na háku :D Snáď to tak bude aj tento rok, ale ja ho striekam umelým snehom, možno to ich odrádza. A videla som video, že vraj pomáha postriekať octom vetvy, to im smrdí.

h2
26. nov 2024

😄

vroni
26. nov 2024

Naše mačky vzrušujú zo stromčeka len lamety, tie s nadšením sťahovali a naháňali sa s nimi. Takže tie už nedávame (aj tak sú už nemoderne 😇). Inak len pod stromčekom ležia ako darčeky, asi sa tak citia ako súčasť prírody alebo čo (mávame živý stromček)

evansova
30. nov 2024

Nooo, mame skusenosti. Vianoce pred tromi rokmi , to sme Kocenka mali asi pol roka, sme si užili. Umely stromcek, uz viac rocny, vetvy mali pri kmeni valceky, ktore so do kmena zastrkovali. Len co sme dozdobili a spravili si kavu, Kocenko vyskocil na spodne vetvy, plast povolil a vetvy spadli. Uspesne pokračoval len co sme ho pustili z oci. Po drhom sviatku vianocnom sme stromček zlikvidovali. O rok novy, z dvoch casti, spajali sa zasunutim vrchnej polovice do trubky na spodnej. Trubka z tenuckeho plech, 10 minut po ozdobeni nan skocil, tu tenku trubku zlomil a bolo po stromceku. Vrchnú cast sme zastrcili do hliny do kvetinaca, vyzeralo to divne. Na tieto Vianoce mame kupeny dalsi stromcek, len 120 cm, z jedneho kusa, takze ho nanajvys moze zhodit. Uvidime.
Este stastie, ze nemal a nema možnosť potlct ozdoby. Vsetky som hackovala rucne, su riadne naskrobene, takze im akurat trochu pokrci.
Inak je nas Kocenko velmi mily, poslusny, pritulny, dava nam najavo lasku, rad sa tuli, tak mu tie Vianoce odpustame.