Máte nejaké tipy a triky ako ich zosúladiť? Minulý rok som odzdobila stromček ešte pred Silvestrom, lebo ma nebavilo stále ho zdvíhať zo zeme a zbierať rozkotulane ozdoby 🙄 ďakujem za užitočné rady
ja som dala na spodné vetvy umelé gule, ktoré mi nevadia, keď budú mačky zhadzovať. Keď sa pohrali, zavesila som naspäť. Po strome sa nešplhali.
Ja so prišla nato, že na spodné vetvy som nedala vôbec nič, a bol pokoj 😺
Neporadim lebo naše vianočný stromček absolútne nezaujíma, ale jaslicky Spod stromčeka sme dali preč lebo tam sa cítila najlepšie vedľa "maštale s Ježišom" a ostatné figúrky jej veľmi vadili
Potom ležala celé dni pod stromčekom, ako darcek😄, veľmi sa jej tam páčilo. Umrela pred 2 rokmi 😿
Ja som stromček priviazal o garnižu a na stromčeky len nerozbitné ozdoby a perníky ,pomaranče.Čo sa nehojdalo,ich nezaujímalo.A to sú dve riadne divošky.
Naše ho mali minulý rok zázračne na háku :D Snáď to tak bude aj tento rok, ale ja ho striekam umelým snehom, možno to ich odrádza. A videla som video, že vraj pomáha postriekať octom vetvy, to im smrdí.
Naše mačky vzrušujú zo stromčeka len lamety, tie s nadšením sťahovali a naháňali sa s nimi. Takže tie už nedávame (aj tak sú už nemoderne 😇). Inak len pod stromčekom ležia ako darčeky, asi sa tak citia ako súčasť prírody alebo čo (mávame živý stromček)