Mačky a vianočný stromček

Včera o 07:18

Máte nejaké tipy a triky ako ich zosúladiť? Minulý rok som odzdobila stromček ešte pred Silvestrom, lebo ma nebavilo stále ho zdvíhať zo zeme a zbierať rozkotulane ozdoby 🙄 ďakujem za užitočné rady

guudy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
Včera o 07:43

ja som dala na spodné vetvy umelé gule, ktoré mi nevadia, keď budú mačky zhadzovať. Keď sa pohrali, zavesila som naspäť. Po strome sa nešplhali.

bielasovicka
Včera o 07:47

Ja so prišla nato, že na spodné vetvy som nedala vôbec nič, a bol pokoj 😺

sense
Včera o 07:48

Neporadim lebo naše vianočný stromček absolútne nezaujíma, ale jaslicky Spod stromčeka sme dali preč lebo tam sa cítila najlepšie vedľa "maštale s Ježišom" a ostatné figúrky jej veľmi vadili

bielasovicka
Včera o 07:50

Potom ležala celé dni pod stromčekom, ako darcek😄, veľmi sa jej tam páčilo. Umrela pred 2 rokmi 😿

ebaja
Včera o 07:50

Ja som stromček priviazal o garnižu a na stromčeky len nerozbitné ozdoby a perníky ,pomaranče.Čo sa nehojdalo,ich nezaujímalo.A to sú dve riadne divošky.

moolnarkaa
Včera o 08:29

Naše ho mali minulý rok zázračne na háku :D Snáď to tak bude aj tento rok, ale ja ho striekam umelým snehom, možno to ich odrádza. A videla som video, že vraj pomáha postriekať octom vetvy, to im smrdí.

h2
Včera o 09:21

😄

vroni
Včera o 09:34

Naše mačky vzrušujú zo stromčeka len lamety, tie s nadšením sťahovali a naháňali sa s nimi. Takže tie už nedávame (aj tak sú už nemoderne 😇). Inak len pod stromčekom ležia ako darčeky, asi sa tak citia ako súčasť prírody alebo čo (mávame živý stromček)