Mačka v byte

8. nov 2024

Dobry den prosim vas byvam v jednom byte so spolubyvajucim. Ja mam mačku. On si sem dovliekol macku tiez ale nic jej nekupil ani nic proste , macka sere do záchoda mojej macke, zere z jej misiek..som zufaly neviem co mam robit zmluva je na nas oboch o podnajme

autor
8. nov 2024

A dodám že nemám kam ísť inam

stanulienkat
8. nov 2024

A komunikujes s nim? Vypytaj si peniaze za podstielku.
Apropo-majitel vie, ze mu tam smradia 2 macky?

kavasmliekom
8. nov 2024

Tak bud sa zatvárať do svojej izby aj s mačkou, alebo mu vysvetliť, že keď má mačku, tak sa treba aj starať a zaobstarať jej vsrtko potrebné.

autor
8. nov 2024

@stanulienkat majitelka so zvieratami nema problém on jej aj nahlasil že je tam macka, ona ze ok ja som mu vravel ze malo miesta je na dve macky ale on ze bude vo svojej izbe so svojou lenze vobec nezatvara dvere a moja má zachod v chodbe aj misky ma v kuchyni ale musím to prestahovat do svojej izby ale ta je mala a moja macka je naucena behať po byte on sa o ňu ani nestara spinava je, a tak

minenkak
8. nov 2024

Presťahuje do svojej izby veci pre mačku a prečo tvoja mačka sa môže prechádzať po byte a jeho nie

autor
8. nov 2024

@minenkak ved aj jeho chodi po byte aj moja. Ale ta jeho nema ziadne veci iba co jej do misky normalnej obycajnej dava vodu

minenkak
8. nov 2024

Veď píšeš že tvoja má záchod na chodbe a misky v kuchyni,tak asi sa voľne pohybuje po byte dlhší čas,on s tým súhlasil,že má ja bude mať záchod a jedlo mimo tvojej izby?

sense
8. nov 2024

Ved sa podelte o naklady na piesok resp pidstielku do zachoda a zradlo

0silvia0
8. nov 2024

Skus to zobrat z ineho uhlu. Ta jeho macka nemoze za to, ze ma drbnuteho majitela. Skus si tu druhu macku oblubit, ked si obe macky rozumeju, mozu sa spolu hrat a robit si spolocnost, ked ste v praci.
Macky sa vam nebiju, mate ohladuplnu domacu, ktora toleruje macky. Ty sa skamarat s tym typkom, vypytaj si od neho prachy na stravu a podstielku pre macku a povedz mu, ze mozes kupovat aj jeho macke. Toto ocenis, ked pojdes na dovolenku a on postrazi zas tvoju macku.

autor
8. nov 2024

@minenkak boze ved hej my sme sa nastahovali tak ze ja uz som macku mal. Jasne ze mu to nevadi
Veď ani mne by nevadilo keby jeho macka mala záchod v chodbe atd aj misky ale jeho macke nič nekupil chapes veď oni seru do jedného hajzla veď je to chore zeru z jednej misky

autor
8. nov 2024

@sense on kupi kapsicky.aj granule.ale da to do misky mojej macky ktora keď cchce ísť jest napr tak uz ma prazdnu misku lebo zozrala ta jeho.

minenkak
8. nov 2024

Fuj,ako toto môže mať niekto v byte a v tak malom

autor
8. nov 2024

@0silvia0 no nemozem povedat ze by boli kamosky tie macky

autor
8. nov 2024

@minenkak je to dvojizbovy byt síce mensi

minenkak
8. nov 2024

A dvaja ľudia a dve masky ,ktoré tam kadia a mocia

sense
8. nov 2024

A to je taky problem dat este jednu misku alebo vuac granul. A takisto nie je problem mat jeden zachod pre macky pokial to nevadi mackam a nerobia potrebu inde
Robis resp hladas problem kde nie je.

autor
8. nov 2024

@sense mackam to nevadi, teda moja je taka ze neni nadsena ale ide tam lebo ved kde ma ist potom srat...

autor
8. nov 2024

@minenkak hej povedz tým zenam co ziju v dvojizbaku s dvoma troma deťmi ktoré tam grgaju grcaju seru aj prdia. Inteligentka

minenkak
8. nov 2024

Ešte raz fuj

autor
8. nov 2024

@minenkak sama si fuj 😘 pytal som sa na to co s tým robiť nie na nazor bezcennej zenskej

sense
8. nov 2024

Keby jej to vadi robi potrebu inde. Mam doma dve macky aj dva zachody aj rak chodia obe do jedneho, dokonca aj zeru z jednej misky hoci dve. Teba len zrejme z principu serie ze aj on si doniesol macku

autor
8. nov 2024

@sense nevadi im to prosim vas?

minenkak
8. nov 2024

A predsa som ťa vytočila,čo máš robiť odsťahuj sa,je jedno že zmluva je na vás oboch

sense
8. nov 2024

Ved ti pisem keby to volaktorej z maciek vadi robi potrebu inde

autor
8. nov 2024

@sense mne to príde take nehygienicke ved ani neviem ci je ta jeho zdrava vieš. On ju proste doniesol jeb na postel a dost. Ani veterina ani nic. Bojím sa o moju

autor
8. nov 2024

@minenkak mrzi ma ze som napisal tak hnusne vám ako som napisal som mrzuty mrzi ma to veľmi

0silvia0
8. nov 2024

Tak on svojej macke kupuje jest, tak kde je problem? Krm svoju macku vo svojej izbe a nebude jej ta druha vyzierat.
A preco by ta jeho macka nebola zdrava? Sa ho spytaj, ci je odcervena, ockovana. Ked su macky v byte, nemali by byt nejake chore.

autor
8. nov 2024

@0silvia0 tak si dam všetko čo je mojej mačky do svojej izby a budem zatvarat. Asi nemam na vyber lebo nemám na to aby som sa odstahoval

sense
8. nov 2024

Pozri ty tiez chodis asi aj inde na zachod ako doma, spytaj sa ho vi je odcervena ak nue tak zas raka polozka to nie je. A ojrem toho mbe veterinar pivedal ak je cisto macka len v byte nema sa kde nakazit. A ty ak mas panicky strach id svoju macku hladaj byvanie sam

autor
8. nov 2024

@sense nie nechapes ako to myslim 😔 on ju doniesol z ulice. Bola von ja neviem či je zdravá hej bojím sa o svoju macku. Ale on nejavi zaujem ist riesit veterinu alebo dat jej dáke misky alebo takto on proste si mysli že macka je v byte a tým to hasne. Aj som mu vravel ze ak potrebuje nejake veci tak sa rozdelím s nim ale on vraj nepotrebuje vraj vsetko je dobre