Ahojte, neviete čo môže znamenať, keď naša mačka stále robí zle? V zmysle že škriabe na žalúzie, keď jej otvoríme ide preč, do ďalšieho okna, škriabe na dvere po celom byte, mňauči pri dverách, keď ju niekto hladka a mojká tak pon5 sekundách začne kúsať a utekať preč. Nie je inak agresívna, no neviem čo toto správanie znamená. snáď ju nič nebolí alebo tak, že by si vyžadovala pozornosť. Hráme sa s ňou, je síce sama, no ja som s ňou skoro stále
Ak nie je vykastrovana, tam je problem.
Ak je vykastrovana, moze sa nudit (ano niektore macky sa zavrete v byte casto nudia).
Napis vek a ostatne info, ak sa Ta pytaju ...
No chce ist von asi to na nu prislo ked nieje kastrovana. Moj kocur je kastrovany a ani to mu nepomohlo je to tulak ma to v povahe. Teraz je sice len dnu a von sa nepyta ale ked bo pustim na dvor tulave topsnky by dostal opat..
Kastrovana mačička a 2 roky má
Máme tiež 2 ročnú kastrovanu a nerobí také vecí...síce celé leto je na balkóne - je tam sieť a má tam vysoké škrabadlo a aj teraz sa ráno pýta ale dlho vonku nevydrží..možno sa nudí
To je o povahe mačky.
Príde mi že sú len dva druhy mačiek. Tie, ktoré si užívajú skrabkanie a sú taká lenivá povaha (a rob si so mnou čo chces) a potom druhá skupina "nedotýkaj sa!".
S kastraciou to nesúvisí.
Rodinná mačka je kastrovana a je takáto povaha hrozna.. a náš kocúr nie je kastrovany a je úplný pohoďák.
Skús sa s mickou viac hrať, myšky, loptičky, proste ju unaviť. Ak je mladá a kastrovaná a zdravotne v poriadku(čo zistí veterinár), tak je možné, že je znudená. Ja mám síce staršie mačičky, ale aj tie musím trošku unaviť.
Nudí sa
Aká je stará? Mačička či kocúrik? Kastrovany?