Mačka je nezvládnuteľná

16. nov 2024

Ahojte, neviete čo môže znamenať, keď naša mačka stále robí zle? V zmysle že škriabe na žalúzie, keď jej otvoríme ide preč, do ďalšieho okna, škriabe na dvere po celom byte, mňauči pri dverách, keď ju niekto hladka a mojká tak pon5 sekundách začne kúsať a utekať preč. Nie je inak agresívna, no neviem čo toto správanie znamená. snáď ju nič nebolí alebo tak, že by si vyžadovala pozornosť. Hráme sa s ňou, je síce sama, no ja som s ňou skoro stále

adulka07
16. nov 2024

Aká je stará? Mačička či kocúrik? Kastrovany?

colsami
16. nov 2024

Ak nie je vykastrovana, tam je problem.
Ak je vykastrovana, moze sa nudit (ano niektore macky sa zavrete v byte casto nudia).
Napis vek a ostatne info, ak sa Ta pytaju ...

slavomira236
16. nov 2024

No chce ist von asi to na nu prislo ked nieje kastrovana. Moj kocur je kastrovany a ani to mu nepomohlo je to tulak ma to v povahe. Teraz je sice len dnu a von sa nepyta ale ked bo pustim na dvor tulave topsnky by dostal opat..

autor
16. nov 2024

Kastrovana mačička a 2 roky má

adulka07
16. nov 2024

Máme tiež 2 ročnú kastrovanu a nerobí také vecí...síce celé leto je na balkóne - je tam sieť a má tam vysoké škrabadlo a aj teraz sa ráno pýta ale dlho vonku nevydrží..možno sa nudí

lenkakravcova
16. nov 2024

To je o povahe mačky.
Príde mi že sú len dva druhy mačiek. Tie, ktoré si užívajú skrabkanie a sú taká lenivá povaha (a rob si so mnou čo chces) a potom druhá skupina "nedotýkaj sa!".
S kastraciou to nesúvisí.
Rodinná mačka je kastrovana a je takáto povaha hrozna.. a náš kocúr nie je kastrovany a je úplný pohoďák.

dorotka62
16. nov 2024

Skús sa s mickou viac hrať, myšky, loptičky, proste ju unaviť. Ak je mladá a kastrovaná a zdravotne v poriadku(čo zistí veterinár), tak je možné, že je znudená. Ja mám síce staršie mačičky, ale aj tie musím trošku unaviť.

misanthropicdann
27. nov 2024

Nudí sa