Baby ktoré zvieratko máte radšej? Odpovedajte intuitívne, bez premýšľania ohľadom starostlivosti, či praktických veci... Proste ktoré vám je sympatickejšie, alebo vyvolá vo vás príjemnejšie pocity.
Psík
Mačka
Tak ja som leniva, mame macky... su len dnu, ziadne parazity, ziadne choroby, ziadne blchy, ziadne klieste... pritulne su na maximum, inak by im asi bola aj nuda... mna by 4x denne nikto vencit nedostal, hlavne teraz v zime, tme, plus umyvat nohy, zbierat hovienka vonku (ano, cistime macaci zachod aj doma, ale to je kvoli tomu bielemu strku akosi ine)... zeru menej, dozivaju sa vyssieho veku... chlpy su kratsie a ked nechodia von, nemenia srst tak casto, ako pes, co chodi na prechadzky a proste musi...venovat sa treba jednemu aj druhemu, ale macka, ked ju clovek ignoruje, psychicky netrpi 😅
Psík 😍
Psik
Mačky bezkonkurenčne
Ja som bola od mala viac na mačky, ale ako dospelá som sa dala dokopy s mojím mužom, ktorý mal psa. A odvtedy som úplne presedlala na psíkov.
mam aj aj ... viac som na strane psov-vyrastala som s nimi macku mam len preto,ze som nechcela aby skoncila v utulku .. ale neda a to porovnavat .. kazdu je iny a jedinecny .. takze povedat co ci kto je lepsia volba sa neda...
Psík, jednoznačne.
Macka aj pes
mačička🙂 síce mám rada všetky zvieratá ale cica určite.To ich pradenie je na nezaplatenie.Tak ma ukludní ako nikto na svete🙂
Psík, milujem tú ich energiu, zmýšľanie, vernosť a lásku ku pánovi. Mačky moc nemusím, nesedia mi povahovo.
Mačka
Macka,
je inteligentnejsia, nez pes, hoci som pred tym mala len psov, tak viem porovnat.
Tak, ale macka nie je pre kazdeho, pritulna je, len, ak chce ona, co vsetkym nemusi vyhovovat
Ja mam psíka už 13 rokov, odmalička ju mame . Vždy nás ochraňovala aj babo keď sa nám narodilo keď plakalo hneď brechala celý čas bola pri postieľke a dávala pozor , je to ta najvernejsia laska .. svokra ma 2 mačky a doslova ju zapredaju za kus šunky.
Pes ale mame 2 mačky
Mačka... Je to bez roboty 😅
Jednoznačne pes
Psík,môj psík je ako môj syn ❤️
Urcite psik, macky nemusim. Jasne, ze by som sa postarala aj o macku ale su mi nesympaticke. Psikov milujem. A neviem si bez nich predstavit svoj zivot. Je to nekonecna a bezhranicna laska.
Pes a mačka iba ak je vo vnútri.
Mačky sú demoličná čata. Takže pes. Gaučák, takže bišon😉
Za mňa jednoznačne zajko (ak chceš vedieť čo si zaobstarať).
Mačka 🥰
Nemám rada mačky, takže za mňa jednoznačne pes.
My mame aj aj. Macky z utulku a su v dome, havino vonku
Mačka. Nemám rada psov.
ja mám aj aj a nerobím rozdiel. Neviem či sa dá mať nejaké zvieratko radšej. Mám rada všetky.
12 rokov sme mali psika....bisona....momentalne mam na chalupe macky, ktore sa k nam pritulali....takze pre mna aj macka aj pes...nedaju sa porovnat, obe druhy su ine, ale lubim ich
Mačička