Prosím o radu, lebo sa v tom strácam. Aké kvalitné suché krmivo by ste mi odporučili pre dospelú mačičku. Aby bol obsah mäsa čo najvyšší a cena nie astronomická. Všetkým vopred ďakujem za radu.
Britcare Adult s 54% mäsa je podľa mňa najviac priateľné v porovnaní cena:kvalita (7kg +-30€) alebo Platinum s 83% ale tam tá cena je už vyššia ale dá sa zohnať v akcii aj za 19€ 1.5kg, čo mi nepríde veľa vzhľadom na obsah mäsa 🤷🏻♀️
Eminent Cat menšie 2kg balenie je v pohode cenovo a majú aj 10kg balenia. Rozlišujú pre mačiatka, sterilizované mačky, staré mačky atď treba si vybrať typ aký je vhodný pre tvoju mačku.
Moja zerie tie z DM ky, velmi jej chutia, nie su take suche ako niektore, a je zdrava a silna jak tiger 😀
@marhulka3 z mojej skúsenosti Royal Canin
Ďakujem veľmi pekne všetkým za pomoc 🤗. Určite niečo vyberiem 😺
Applaws zatiaľ asi najlepšie a cena sa tiež dá
@marhulka3 vysoký obsah mäsa a cena nie astronomická sa dosť bije. Naše dospelacky majú royal Canin sterilised a mačiatka josera grain free. Konečné slovo bude mat aj tak mačka 😄 nase dospelacky iné ani nechceli iba ten rc. A to sme vyskúšali všetko možné super zdravé s mäsom, bylinkami atď.
My sme skusali viacere a u nas aplaws neuspeli. U nas su top Carnilove. Ale my sme skusali granule tak ze sme kupovali mensie balenia 😀
@aandrea9 nasa stara macka tiez taka bola 😆 nasi sa idu zosalit z N&D ale cena je neskutocna 🫣🫣🫣
@janulik2008 tak naša jedna mala z N&D alergickú reakciu takze to vyriešila 😄
@danielle21 moj kocur dmkove nezozerie..on ma najradsej whiskas. Tak mu davam to co mu chuti..a este kapsicky felix tie ma rad
@slavomira236 Jedno i druhé sú veľmi biedne kvality. To že mu to chuti, neznamená, že je to pre neho zdravé
@abbey1 je zdravy jak repa..a ked je von u susedov pozerie vsetko mozne..
Tiez davame Josera. Konzervy vacsinou Purina Gourmet Gold ale tie len trochu ako doplnok, vacsina stravy su tie granule. Ku granulam samozrejme potrebuju dostatok cistej vody.
@aalt gourmet idu aj u nas 🤣🤣🤣 tie napr zje kocur aj tie co nie su s lososom inak preferuje len lososove konzervy, pasty a aj tycinky 🤣 ten druhy to je smetny kos 🤣🤣🤣
@slavomira236 to je dosť zlé, on si sám nevie určiť, čo je pre neho dobré. Aj ľuďom chutia napr. hranolky a vysmážané a nebudú to jesť nonstop, lebo vedia, že je to nezdravé, prečo to teda robíš svojmu kocúrovi?
Josera catedelux
@marhulka3 nasim chuti Purizon