Kvalitné granule pre mačku

marhulka3
9. nov 2024

Prosím o radu, lebo sa v tom strácam. Aké kvalitné suché krmivo by ste mi odporučili pre dospelú mačičku. Aby bol obsah mäsa čo najvyšší a cena nie astronomická. Všetkým vopred ďakujem za radu.

0silvia0
9. nov 2024

@marhulka3 nasim chuti Purizon

nynia
9. nov 2024

Britcare Adult s 54% mäsa je podľa mňa najviac priateľné v porovnaní cena:kvalita (7kg +-30€) alebo Platinum s 83% ale tam tá cena je už vyššia ale dá sa zohnať v akcii aj za 19€ 1.5kg, čo mi nepríde veľa vzhľadom na obsah mäsa 🤷🏻‍♀️

bbshop
9. nov 2024

Eminent Cat menšie 2kg balenie je v pohode cenovo a majú aj 10kg balenia. Rozlišujú pre mačiatka, sterilizované mačky, staré mačky atď treba si vybrať typ aký je vhodný pre tvoju mačku.

danielle21
9. nov 2024

Moja zerie tie z DM ky, velmi jej chutia, nie su take suche ako niektore, a je zdrava a silna jak tiger 😀

abbey1
9. nov 2024

@marhulka3 Applaws a Josera majú vysoký podiel mäsa. Keď kúpiš kvalitné, kŕmna dávka je nižšia než u granul s nízkou výživnou hodnotou. Dobre si to zváž, či sa oplatí ušetriť pár eur, ktoré neskôr dáš na veterinára.

benimnadir
9. nov 2024

@marhulka3 z mojej skúsenosti Royal Canin

marhulka3
autor
9. nov 2024

Ďakujem veľmi pekne všetkým za pomoc 🤗. Určite niečo vyberiem 😺

13uzivatelka11
9. nov 2024

Applaws zatiaľ asi najlepšie a cena sa tiež dá

aandrea9
9. nov 2024

@marhulka3 vysoký obsah mäsa a cena nie astronomická sa dosť bije. Naše dospelacky majú royal Canin sterilised a mačiatka josera grain free. Konečné slovo bude mat aj tak mačka 😄 nase dospelacky iné ani nechceli iba ten rc. A to sme vyskúšali všetko možné super zdravé s mäsom, bylinkami atď.

janulik2008
9. nov 2024

My sme skusali viacere a u nas aplaws neuspeli. U nas su top Carnilove. Ale my sme skusali granule tak ze sme kupovali mensie balenia 😀

janulik2008
9. nov 2024

@aandrea9 nasa stara macka tiez taka bola 😆 nasi sa idu zosalit z N&D ale cena je neskutocna 🫣🫣🫣

aandrea9
9. nov 2024

@janulik2008 tak naša jedna mala z N&D alergickú reakciu takze to vyriešila 😄

slavomira236
9. nov 2024

@danielle21 moj kocur dmkove nezozerie..on ma najradsej whiskas. Tak mu davam to co mu chuti..a este kapsicky felix tie ma rad

abbey1
9. nov 2024

@slavomira236 Jedno i druhé sú veľmi biedne kvality. To že mu to chuti, neznamená, že je to pre neho zdravé

slavomira236
9. nov 2024

@abbey1 je zdravy jak repa..a ked je von u susedov pozerie vsetko mozne..

aalt
9. nov 2024

Tiez davame Josera. Konzervy vacsinou Purina Gourmet Gold ale tie len trochu ako doplnok, vacsina stravy su tie granule. Ku granulam samozrejme potrebuju dostatok cistej vody.

janulik2008
9. nov 2024

@aalt gourmet idu aj u nas 🤣🤣🤣 tie napr zje kocur aj tie co nie su s lososom inak preferuje len lososove konzervy, pasty a aj tycinky 🤣 ten druhy to je smetny kos 🤣🤣🤣

mikasa_ackerman
10. nov 2024

@slavomira236 to je dosť zlé, on si sám nevie určiť, čo je pre neho dobré. Aj ľuďom chutia napr. hranolky a vysmážané a nebudú to jesť nonstop, lebo vedia, že je to nezdravé, prečo to teda robíš svojmu kocúrovi?

priscilla07
11. nov 2024

Josera catedelux