Ktorý by ste skorej kúpili psiemu pánovi ? Je to sivý psík.
@pusinka_1 Pre predstavu posielam foto psíka
Určite ten prvý alebo druhý, pretože si myslím že na tom bielom by bolo vidno každú špinu(napríklad keď sa psík vyvála v blate)ale záleží aj od toho aby sa postroj hodil k vodítku. Ty si majiteľka tak skús vybrať nejaký, ktorý sa ti najviac páči
Ten prvý
@nero19 tu ide aj o to že ktorý by sa hodil k jeho pohlaviu.
A treba ti taky postroj? Viem si predstavit ako sa v tom v lete bude potit. A moze byt, ze ti zacne tahat.
K teme: postroj c 1.
ved su na chlp rovnake akurat ina farba..takze ak chces byt "modna" tak stredny ale ja osobne mam radsej postroj na jeden klik.. cize len vlozis predne nohy a kliknes na chrbate ... plus poistis voditkom ...
@wolf_ postroje (popruhy)su navrhnute tak, aby tlak rovnomerne rozlozili na hrudnik a ramena psa, cim chrania krcnu chrbticu .. dnes su z lahkeho materialu priedusneho-prisposobuju sa velkosti .. plus su aj specialne na vycvik ... z obojka sa hlavne mensie plemena lahsie vyvlecu takze popruh je aj viac secure ...
@beata_k už ti odpisala
@syslik81.my máme jazvečíka a mal problémy s chrbticou aj ako ťahá tak ten tlak na krčnú chrbticu he silný.
take co ty nazyvas nootske postroje niesu len s latkou zo spodu .. nasa mala podobny ako na obrazku cize nikde nic nezavadzalo a lahko sa nasadilo .. novy ma sice s latkou ale skor to vyzera ako tangace takze nikde nic nezavadzia .. pri tej velkosti ani nema co
@wolf_ ja step in dog harnesses .. neviem ako inak ti to clovek ma nazvat https://www.google.com/search?q=step in dog har...
Za mňa ten druhý. Ale príde mi fakt divné že si založila už druhú tému ohľadom toho akej farby máš kúpiť postroj pre psa. 🙈 Ale ak si to nebola ty tak si ma nevšímaj.
@svokrinjazykmonika Tak asi niesom jediná, kto má sivého psíka a nevie kombinovať farby 😅
Za mňa 1. Ten sa mi páči ale je to môj názor neviem ako psík vyzerá takže predstav si to na ňom čo titam sedí