Kocúr nechce jesť a ani piť

renata27322
29. aug 2024

Ahojte, vcera z nicoho nic nas kocur prestal jest aj pit a nevieme co s tym. Vela krat bol aj na velkej potrebe ale nema hnacku. Cely den lezi schovany v tieni a spi. Co s nim? Pisala som aj veterinarke no zatial neodpisala.

katarinaba
29. aug 2024

Jedine ist k veterinarovi. Okamzite. Su potrebne vysetrenia.

renata27322
autor
29. aug 2024

@katarinaba no dnes je sviatok tak neviem ci sa k nejakemu dostaneme :/

h2
29. aug 2024

@renata27322 Nechcem ťa strašiť, ale moja mačka prestala jesť a piť, potom zmizla, tak som ju nevedela zobrať k veterinárovi a našli sme ju po troch dňoch schovanú v kríkoch zdochnutú. Veľmi si to vyčítam. Zober ho k veterinárovi hneď.

katarinaba
29. aug 2024

Su aj pohotovostne sluzby, ak nepije hrozi poskodenie obliciek. Sadni na googla a chod na pohotovost.

katarinaba
29. aug 2024

A skus mu davat vodu aspon striekackou. Zrat nemusi, ale vodu ano.

barbie2023
29. aug 2024

Veterinárovi sa nepíše. On je lekár tak asi to zviera musí aj vidieť. Nepije a nezerie to sú dva vážne dôvody prečo navštíviť veterinára.

0silvia0
29. aug 2024

@renata27322 toto moze byt hocico, napriklad aj macaci mor, to ma velmi rychly spad. Jeden den prestane zrat, druhy den macka zmizne a ide umriet niekde. Stalo sa mi to iste ako @h2. Vecer kocur prestal zrat, rano sa vygrcal. Isla som do roboty s tym, ze ked pridem z roboty, ideme na veterinu. Este nas pustali aj skor, o jednej som bola uz doma a kocura nikde. Nikdy som ho uz nenasla, odisiel niekde zomriet. V tom case zuril macaci mor. Tiez si to dodnes vycitam. Mala som si zobrat dovolenku a riesit hned.

alickapusinka
29. aug 2024

taka ko pre ľudi v deň sviatkov je pohotovosť aj veterinár ma tiež pohotovosť.

colsami
29. aug 2024

V kazdom vacsom meste su aj pohotovosti. Keby nejedol tak ok, aj vydrzi, ale ak nepije a je zalezeny a apaticky tak treba sa dvihnut a ist na veterinu kde je aj pohotovost.

renata27322
autor
29. aug 2024

@colsami podavam mu vodu cez striekacku a to pije zatial

marcellka32
29. aug 2024

Chodte do Cífera majú pohotovosť www.trivet.sk

renata27322
autor
29. aug 2024

@0silvia0 nema ziadne priznaky, len je viac unaveny, nezvracia ani nema hnacku

0silvia0
29. aug 2024

@renata27322 macacich chorob je velmi vela, urcite ma nejaky problem ked je utiahnuty. To uz je na tebe ako sa k tomu postavis, je to tvoja macka, tvoja zodpovednost. Mnoho ludi neriesi macacie choroby, necha ich zdochnut, nechce sa im behat na veterinu a platit za to. My to tu za teba nevyriesime, ani ti nevieme povedat, co mu je. Zodpovie ti na otazky len veterinar.

janula2511
29. aug 2024

Môže mať kliešť

gabus88
29. aug 2024

Ahoj,macky piju o sebe velmi malo..kazpodadne skus mu dat nieco naozaj chutne, nejake kuriacie masko uvarene...verim ze to nebude nic vazne,ziadny mor ani nic 🙂) skus s nim zajtra zajst k vetosovi...pripadne ak chodi von skus ho celeho prehmatat ci ho nieco neboli..moj kocur mava od bolesti aj teploty a vtedy nechce jest..napriklad minule ho pobolievalo miesto nad chvostom (niekde sa musel udriet)...

renata27322
autor
29. aug 2024

@gabus88 akurat sa sam najedol, cez den som mu davala vodu aspon zo striekacky, zajtra ideme veterinarovi 🙂

gabus88
30. aug 2024

@renata27322 tak super 🙂) je normalne ze teraz polihuju v tom teple a na vecer oziju...ak mas pocit ze nechce moc pit,kupuju sa pre macky take fontanky co ich ma lakat sa s tym hrat a pri tom sa napiju, a taktiez nikdy sa nedava miska s vodou k miske so zradlom, to sa nenapiju..vzdy sa dava miska s vodou uplne mimo..a ak chces mat klud tak ked davas tasticku tak tam ma tekutinu vtedy moc nepiju..skor po granuliach su viac smadni..kazdopadne po mojich skusenostiach so zvieratami ked vidis ze to naozaj nie je nic vazne (zvieratko nezvracia a nehnackuje) treba ho nechat tak 🙂)