Kocúr nechce jesť

22. jún 2024

Zdravím. Môj kocúr poslednou dobou je strašné divný. Nechce vôbec žrať už dva týždne. Ani moc nechodí. Je dosť taký letargicky a nemotorný. Bola som s ním u veterinára ale ten mu nezobral krv ani žiadne testy neurobil nič . Iba dostal injekcie a antibiotiká na týždeň. Tie lieky však nemohol brať nalačno. Nasilu som musela do neho dávať aspoň riedke paštéty, nech ma aspoň niečo v žalúdku. Sám žrať nepôjde . Dosť aj schudol. Rozmýšľala som či nebude ešte dobré s ním ísť k inému veterinárovi. Netuším však čo s ním robiť. Prvýkrát je v takomto stave. ( kocúr má 4 roky )

jaja20
22. jún 2024

Preboha, to vážne necháš svoje zvieratko 2 týždne trpieť bez relevantnej pomoci?!
Okamžite by som išla k inému veterinárovi a žiadala všetky možné vyšetrenia.

egonsk
22. jún 2024

je silno zalubeny do susedovej kocky. Treba ich nachvilku dat dokopy, uvidis, ako ozije.

daridari11
22. jún 2024

Treba ísť na inú veterinu, čím skôr tým lepšie, príliš dlho trvá jeho stav.

liusa82
22. jún 2024

je aj kastrovaný? lebo aj susedov kocúr teraz vyzerá ako božie dopustenie vychudnuté čo inokedy je ako tlstý panpúch.Behá za mačkami má ruju. Vtedy sa zvykne aj apetít znížiť a potom to takto dopadá.Možno má ale ozaj dajakú chorobu.Tak iný veterinár ked tento je taký lajdák

maria1989
22. jún 2024

Chod na inu veterinu, vziat komplet krv. Macka jest musi, nesmie drzat dietu, odidu jej ladviny. To nie je ako u cloveka.

autor
22. jún 2024

@liusa82 áno je kastrovaný ,

colsami
22. jún 2024

Ano na mieste je iny veterinar.
Taky, ktory spravi aj riadnu DIAGNOSTIKU predtym nez nasadi liecbu (to co dal ten prvy je pravdepodobne iba hadanie, nie liecenie - hoc nepoznam klinicky stav zvierata, ak mu to nepomohlo, chod na veterinu inde, niekde kde maju proste lepsie diagnosticke moznosti). A odporucam objednat sa, lepsie sa potom venuje zvieratku s takym nespecifickym problemom.