Hračky pre šteňa

17. máj 2024

Ahojte. Máte nejaké overené hračky v šteňacom veku? Viem že každé šteňa je iné. Chystám si hračky pred príchodom. Kupovali ste pelech do domu už veľký alebo malý do určitého veku. + ešte aké typy máte . Ďakujem pekne

zojazoja
17. máj 2024

Najlepšie hračky boli moje staré tričká, ktoré som rozstrihala a zviazalq na male uzle🤣🤣 to sa im dobre kusalo, keďže majú ešte jemne zúbky a hlavne som sa s nimi vedela hrať tak aby to naháňali a lovili. Inak samozrejme v obchodoch pre zvieratá XY hracie od výmyslu, ktoré ale nie sú najlacnejšie.. tak na začiatok preto tricka😅 aby šteňa lovilo..behala za tým a nasťahovala som sa s ním..

zojazoja
17. máj 2024

Ale k tvojej otázke. Nákup pár hraciek v obchode a uvidíš čo ho bude najviac lákať. Dokúpiť môžeš hocikedy. Aj tak to roztrha a rozoberie co nevidiet. A pelech mali najprv menší a ako rastli až potom dospelacke. Aj tak ho budú okusavat😆

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zojazoja
17. máj 2024

Súhlasím s wolf...pelech ako malé stence nemali cez den. Len v noci. A spali pri nás pod kontrolou. Keby ( respektíve to bola istota že ho začnú drapat) ho drapali a žrali aby sa neudusili. Doteraz aj tak lezia najradšej na zemi. Ale ja píšem o veľkých psov. Nevieme akého budeš mat ty.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zojazoja
17. máj 2024

Opäť súhlasím s wolf..a dovolím si ešte doplniť pre autorku l..sú to síce hračky pre psa..ale to neznamená ze sa pes bude s tým sám hrať. Treba ho to naucit a hrať sa s ním...loptičky, pretahovacie hračky laná.. a podobne..je to veľmi veľmi dôležité pre stenata aby sa hrali..spolu s vami...

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
butterflyeffect
17. máj 2024

Nas milival plysakov piskacich a vsetko co mohol vypytvat 🤣

simca06022011
17. máj 2024

Je úplne jedno co kúpiš. Stena ti to zlikviduje. Ja mam už psa 7ročného a teda.mozem.povedat spätne, hračky jedine aportovacie na von... ostatne nám bolo zbytočné. Kradol.dcere plysakov, keď bol.maly, tie kadejaké "lanové" hracky rozobral rýchlosťou blesku, čiže len pod dozorom a potom som to.odkladala. V tom najhoršom období som mu urobila hracky z ponoziek (tie co nemaju páry vies zlikvidovat), pouzlila som ich dokopy, alebo napchala jednu dalsimi a vznikol valec atd... s tým sa vyzabaval az až. Do teraz viem, že sa chce hrať, keď ukradne ponožky:D
Musis vyskusat, nie ej to dieta netreba mu chystat vybavu a 20 hraciek,podla povahy potom dokupite/resp.vymenite poškodené.
prvý pelech co.dostal zlikvidovala. Už pelechy nekupujem... najviac sa osvedčil detský gauč (za mna je super to operadlo, ochráni to stenu) , a bežné deky.
Na prechádzkach mu netreba nič, na dvore ma najväčšiu radosť z papekov, čiže kúpila.som mu taky hadzaci kruh a to si vie.aj hrýzť.a nezlikviduje to...

Z vybavy pre.mna najdôležitejšie samozrejme misky, krmivo, voditko, obojok... A na obojok pri našom aj vysacka s menom a našim kontaktom. A čas, trpezlivosť a aj pevná ruka ;)
Akého psíka čakáte?

autor
17. máj 2024

@simca06022011 Ďakujem pekne, čakáme na útulkáča x boxer

ktochytavzite
17. máj 2024

postaci mu nejaky konar ake o kost z vyvaru.Naozaj je to uz uolne traone ako vyvadzate kvoli nejakemu psovi.Hlavne nekupuj ziadne plastove harabuddy ktore akurat tak zatazia nasu zem .Naozaj mu postaci nejaky patyk,poleno ci kost z vyvaru.

trema
17. máj 2024

Nas bude mat 3 roky a mal kopu hračiek, niektoré nezaujali vobec 🙂 on sa hrať sam nebude, musis sa s nim hrat ty 😄 nasho doteraz bavia loptičky, puller, lizacie hracky (podlozky, kong) a uzol na pretahovanie.. a staré ponozky a tricka naplnene maskrtami 😀

autor
17. máj 2024

@ktochytavzite Trápny je akurát tak tvoj komentár. Nieje to žiadne vyvádzanie, len otázka. 😊

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
17. máj 2024

@wolf_ nad kosťami som ani nerozmýšľa, ale určite si článok prečítam. Radšej sa dopredu spýtam ako to majú ostatný doma a nejako sa inšpirujem.

ktochytavzite
18. máj 2024

pozri sa napisem ti to rozumne.Treba setrit nasu planetu a nezatazovat ju zvytocnymi haraburdami obzvkast pre psov,co si myslis doteraz psy zili bez tych plastovych haraburd myslis ze im to bude teraz chubat?Je to pen vymysel cloveka a ludia ako ty a aj vyssie tomu naketeli a vyhadzuju orniaze za zbytocnosti.To by bolo ok ich vec ken sa tym zatazuje planeta a to uplne zbytocne kedze psy bez toho su uplne spokojne a stastne.
Ak chces urobit psovi radost jod mu tadsej kost a bude ta ta za to olizovat cely den.Alebo kludne mu postaci nejaky patyk,ci konar kt najdes je to bio a ty usetris peniaze a ako bonus nezatazis zem.Je to len pes nie dieta ci clovek,moze byt rad ze bude s tebou a nie v urulku.Takze to tak neprehanaj a ukludni sa ,naozaj hracky oes nikdy nepotreboval to asi ludia vo ich pre psy vymysleli😉

zojazoja
18. máj 2024

@ktochytavzite pes si nedokáže ublizit tým papekom ci palicou ci kosťou? Ver, že dokáže a riadne. A áno, dávame aj my psom surové kosti ale sú na to nauceniod steniat..vola sa to ihličkovy reflex. Študuj.

ktochytavzite
18. máj 2024

@zojazoja Ja nemusim tieto veci studovat,mna to nezaujima.My mame psa a zozere surove,varene a patyk ma rad.Teda on vlastne hracky ani nemusi ani tie patyky ale na kosti si pochuti a to velmi rad.Dokonca ked mal otec yorksira tak aj on dostal kosti a normalne to zvladola to sa pise o tych yorkich ze nemozu kost lebo sa porania,vidis nie je to tak uplne pravda.
Len ies hracky psy nikdy nemali a normalne prezili az do dnes ako to je mozne?To skor ludom dobre hrabka a si myslia ze ked musi mat hracky ich dieta tak aj pes ale poviem ti,nie je to pravda,pes sa bez plastovej hraburdy zaobide.To radsej mu dat staru baganndzu ci papicu a bude ta tiez olizovat za nu cely den😉

zojazoja
18. máj 2024

@ktochytavzite hranie so psom človek verzus pes je niečo úplne iné ako dat psovi starú bagandžu. Psicksrstvo je aj ako zaluba. Nie každý má psa len preto, aby mal. Normálni psickari psa socializuju, zanestnavaju mu hlavu( áno aj hrackami) . Bavi ich to. Nie každý je psickar typu vyhodím psa na dvor, dám mu starú bagandzu s dej sa vola bozia. Chudák pes. A predstav si ze ja som zažila psa ktorý kosti nezvladol. Praví psickari sa o psa STARAJÚ. AJ DUSEVNE.

autor
18. máj 2024

@ktochytavzite to že idem “vyhadzovať MOJE peniaze snáď teba nemusí trápiť. Pytala som sa na hračky, s ktorými sa so SVOJIM psom môžem hrať, nepotrebujem mu v byte hodiť kosť či nejaký konár. Peniaze šetriť ozaj nepotrebujem 😄Nič nepreháňam a kludná som, jediná si tu ty čo mas stále potrebu niečo povedať, čo stále nieje k veci.

ktochytavzite
18. máj 2024

@zojazoja aj my sme normalni ludia a psa socializijeme ale to neznamena ze budem preto zatazovat plnetu kvili nepotrebnym haraburdam lebo ludia si tuto zabavku vymysleli a myslia si ze terqz aj osy potrebuju haraburdy z obchodu.

ktochytavzite
18. máj 2024

no ved kupuj kupuj len setene aby si moc planetu nezatazovala haraburdami z obchodu.Radsej recykluj a hrat s amoze aj s tvojoi starou ponozkou ke to ekologicke a paovi to postaci.Zamyali sa nad tyk nezijes tu smaa na zemi a spravaj sa ekologicky!

autor
18. máj 2024

@ktochytavzite dobre 🤣