Aké farby by ste ladili k sivému psíkovi ?
Tyrkysová, ružová
omg asi som presvihla dobu-ja som vzdy vyberala podla praktickosti.. harness a reflexny-aby ju nezrazilo..v zime mala svietiaci kedze bola skoro tma
pokiaľ je to chalan zelenú, pokiaľ psia slečna ružovú.
Podľa farby kabelky alebo farby topánok. Kúp viac a máš po probléme.
fialovu urcite 🙂
@loliki kabelku aj topánky nosím 99% času bielu, to by moc dlho čisté nevydržalo 😅
@syslik81 budem vyberať tiež podľa praktickosti, no chcem aby to aj normálne vyzeralo 🙂 preto sa pýtam na farbu
K sivej sa hodi vsetko, cervena, ruzova, oranzova, modra, zelena.. ja mam cierneho psa a ma cerveny reflexny obojok aj postroj
Aspoň ba to splývalo so sivým psíkom. Ideálne. 🙂
@loliki nad tým som ani nepremýšľala, ale je to dobrý nápad
Červená 🙂
@wolf_ ja som skôr myslela keď už biely alebo sivý, tak s reflexnými prvkami. Je to staford, v podstate aj mešťák ale do prírody určite s ním plánujeme chodiť.
z bezpecnostneho hladiska urcite viditelny a reflexny. Doma a na paradu si to mozes skladat. Popravde mame dva, reflexny, neonovo zeleny. Plus kozeno-textilny na behanie kade tade. Oba oznacene menom a telefonnym cislom. Hlavne nech je to poriadne pevny obojok s riadnym zapinanim. Dnes su napr take "silikonove" alebo ako to nazvat a to len umyjes...takze ci si kupis biely s bodkami alebo zeleny, modry.. umyjes. Uz ide len o tvoj vkus a potom co sa ti podari zohnat:D s tym mam ja vacsia problem. Sivemu psovi ak nechces biely, tak kludne vsetky odtiene modrej... alebo cierny, alebo reťaz/koža...
Je upne jedno ci mas psa mestskeho alebo dedinskeho, lesneho a akeho.. vsade potrebujes aby ho bolo vidno. Vytrhne sa ti,a lebo zabehne, ujde a musia ho vidiet, napr. vodiči...
Ružové, pastelové