Farba obojku pre sivé šteňa

1. jún 2024

Aké farby by ste ladili k sivému psíkovi ?

dominikamacakova
1. jún 2024

Ružové, pastelové

pribinak
1. jún 2024

Tyrkysová, ružová

dominikamacakova
1. jún 2024
syslik81
1. jún 2024

omg asi som presvihla dobu-ja som vzdy vyberala podla praktickosti.. harness a reflexny-aby ju nezrazilo..v zime mala svietiaci kedze bola skoro tma

dzulli1980
1. jún 2024

pokiaľ je to chalan zelenú, pokiaľ psia slečna ružovú.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
loliki
1. jún 2024

Podľa farby kabelky alebo farby topánok. Kúp viac a máš po probléme.

wishes
2. jún 2024

fialovu urcite 🙂

autor
2. jún 2024

@loliki kabelku aj topánky nosím 99% času bielu, to by moc dlho čisté nevydržalo 😅

autor
2. jún 2024

@syslik81 budem vyberať tiež podľa praktickosti, no chcem aby to aj normálne vyzeralo 🙂 preto sa pýtam na farbu

trema
2. jún 2024

K sivej sa hodi vsetko, cervena, ruzova, oranzova, modra, zelena.. ja mam cierneho psa a ma cerveny reflexny obojok aj postroj

loliki
2. jún 2024

Aspoň ba to splývalo so sivým psíkom. Ideálne. 🙂

autor
2. jún 2024

@loliki nad tým som ani nepremýšľala, ale je to dobrý nápad

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
loliki
2. jún 2024

@wolf_ že to nekričí inou farbou napr cyklámenová a vyzerá ako keby obojok ani nemal. Ináč túto tému beriem odľahčene. Ja by som kúpila najlacnejší, prípadne reflexný.

pstrosica
2. jún 2024

Červená 🙂

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
loliki
2. jún 2024

@wolf_ a prečo nie? Vadí to niekomu?

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
loliki
2. jún 2024

@wolf_ Ale nie je zakázané mať obojok takej farby, ako je pes. My tu píšeme o bielom obojku, ktorý časom zosivie-zašpiní. no, ja by som o tomto tému určite nezaložila. Môj pes má obojok, aký mu muž kúpil a neriešim.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
3. jún 2024

@wolf_ ja som skôr myslela keď už biely alebo sivý, tak s reflexnými prvkami. Je to staford, v podstate aj mešťák ale do prírody určite s ním plánujeme chodiť.

simca06022011
3. jún 2024

z bezpecnostneho hladiska urcite viditelny a reflexny. Doma a na paradu si to mozes skladat. Popravde mame dva, reflexny, neonovo zeleny. Plus kozeno-textilny na behanie kade tade. Oba oznacene menom a telefonnym cislom. Hlavne nech je to poriadne pevny obojok s riadnym zapinanim. Dnes su napr take "silikonove" alebo ako to nazvat a to len umyjes...takze ci si kupis biely s bodkami alebo zeleny, modry.. umyjes. Uz ide len o tvoj vkus a potom co sa ti podari zohnat:D s tym mam ja vacsia problem. Sivemu psovi ak nechces biely, tak kludne vsetky odtiene modrej... alebo cierny, alebo reťaz/koža...

Je upne jedno ci mas psa mestskeho alebo dedinskeho, lesneho a akeho.. vsade potrebujes aby ho bolo vidno. Vytrhne sa ti,a lebo zabehne, ujde a musia ho vidiet, napr. vodiči...