Farba obojku pre psa

23. okt 2024

Ahojte. Niektoré to možno budete brať ako hlúpu otázku. Máme psa, ktorému by sa nesmierne hodil ružový obojok. Je farby modrej ( sivá). Neviem aká iná farba by sa tak hodila . No len tu je ten problém že to je pes a nie fena. Myslite že by mohol nosiť ružovú? Budú si ho mýliť s fenou? Ďakujem

katarinaba
23. okt 2024

K modrej ti pojde akakolvek farba - modra, zelena, cierna, tyrkysova.
Ano, ludia tak nejak inklinuju podla farieb urcovat pohlavie, takze pre ludi to bude fenka.
Psovi to bude suma fuk, aj farba obojku aj to co si ludia myslia. Ostatne je na tebe.

autor
23. okt 2024

@katarinaba práveže sa mi vôbec nepáči ani jedna ktorú si vymenovala, proste mi k nemu nesedí. 😄 asi teda kúpim ten ružový na skúšku, keď tak vrátim

ifava
23. okt 2024

Pes je modrosivej farby? Ci som zle pochopila 😀 Podla mna je to uplne jedno, pokial sa to paci tebe, vsak ty si majitelka. 🙂 Ostatnych by som neriesila, ved je to tvoj psik a mozes mu dat na krk co len uznas za vhodne. Aj ked teda viem, aki su ludia a automaticky ho budu povazovat za sucku. 😀

eko22
23. okt 2024

ak sa mozem opytat aka je to rasa? lebo je rozdiel ked das ruzovu na civavu a ked ju das bullovi 😀 jasne ze je to v prvom rade na tebe, no pride mi to vtipne. mozno ked tak by som dala mentolovu alebo fialovu 🙂

akvi
23. okt 2024

No praveze mne pride, ze ludia to pri psoch vobec neriesia, my mame fenu, ma ruzovy postroj, ktory svieti na kilometer, aby bolo jasne, ze je fena. Aj tak to vacsina nepochopi a pyta sa, ked prechadzame pobliz. Takze uplne spokojne mu daj ruzovy obojok.

koniarova
23. okt 2024

No neviem, čo by som si pomyslela,keby vidím psa s ružovým obojkom. 😂😂😂😂 Ale trt. Žartujem.Je to tak jedno, ale že tak jedno, že ti závidím v dobrom,že nemáš iné starosti. Absolútne nikoho nezaujíma tvoj pes a už vôbec nie jeho obojok. Takže radím,daj aký sa tebe páči. Kľudne ružový. 👍👍

autor
23. okt 2024

@ifava oficiálne sa zapisuje farba ako modrá, ale je sivý s kúskami bielej 😃.

autor
23. okt 2024

@eko22 je to xbull, nevieme čo presne.

glade22
23. okt 2024

Ku sivej by mi pasovala aj taká svetlucko modrá 🙂

autor
23. okt 2024

@akvi ja som nosila pri svojim no, ktorý už odišiel červený obojok a všetci sa pýtali či je to fena. Tak preto mám takú slušnosť s tým

ropucha6
23. okt 2024

Mylit si budu, aj ja to urcujem podla toho 🙂 kazdopadne ti to moze byt jedno, ak sa ti to paci 🙂

januska12323
23. okt 2024

Pohlavie psa neurčujem podľa toho čo má na sebe ale ako ciká 😁 ale reálne mi je to jedno pes ako pes.

ifava
23. okt 2024

@januska12323 Ano, jasne, normalni ludia to neriesia, ale tak nalejme si cisteho vina - takych malo chodi po zemi. 😀

autor
23. okt 2024

@ropucha6 ide mi aj o to aby bol dobre vidno, a taká kriklavo ružová napr toto mi príde dosť vhodné

eko22
23. okt 2024

ale tak cervena mi zase nepride ako vyslovene dievcenska farba 😀 budu to podla toho urcovat, tiez to tak robim z dialky aj inych psickarov tym asi budete mylit dost. ak chces aby ho bolo vidno tak na sivomodrom psovi bude vidiet aj cierny. alebo kup postroj 😀

maca1984
23. okt 2024

My máme sice utulkáča, ale má krikľavo oranžový postroj.
Keď s ním behávame, alebo ideme do lesa-máme ho pripnutého "na lane" o pás, ten postroj kričí na kilometre . Inak mňa nikdy nenapadlo riešiť akej farby má pes obojok.

autor
23. okt 2024

@eko22 čierny sa mi nepáči, postroj chcem takej istej farby ako obojok

maca1984
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andymi
23. okt 2024

@ifava @autor No ja si zase myslím, že to môže byť problém. Väčšina ľudí to nerieši, ale ak má niekto problémového psíka napr. môj sa neznesie s iným psom, ale s fenou v pohode, môže to byť mätúce. Ak sa ku mne blíži cudzí pes na voľno, väčšinou sa uistím, či je to fena alebo pes, ale tak niekto to môže na základe obojku podceniť. Inak by ma naozaj nezaujímalo, či je pes pes alebo fena a už vôbec by som neriešila farbu obojku 😀

nyusika
23. okt 2024

Mám psa a nosí sýto ružový obojok, lebo mu veľmi svedčí ❤️

123467
23. okt 2024

@nyusika 😍😍❤️ je neskutocne krasny ❤️🫶

autor
23. okt 2024

@andymi nepúšťame navoľno, max stopovačka.

autor
23. okt 2024

@nyusika krásavec ❤️

nyusika
23. okt 2024

@123467
dakujem 🙂

madeincssr
23. okt 2024

My mame psa a dcery mu, ako inak, kupili ruzovy. Je to v pohode a len raz nas pri prechadzke v lesoparku oslovilo male dievcatko pozerajuc na psika: "Jeeej, to je dievcatko?", tak sme mu to vysvetlili.

autor
23. okt 2024

@madeincssr super ďakuejm 😄

wolf_
23. okt 2024

Neriešila by som, či je farba "dievčenská" alebo "chlapčenská". Psovi je to jedno 🙂 Ale nám sa často stáva, že po otázke "pes či fenka?" a mojej odpovedi "fena" mi človek automaticky bez otázky vypustí psa k mojej (či už na voľno alebo na flexi, vodítku). Takže nadobúdam dojem, že pre niektorých to, že je to fena automaticky znamená, že má/me záujem o kontakt. Tak by som mala obavu, že pri ružovom obojku by som mávala psov bez spýtania nacapených na mojej ešte častejšie 🤷‍♀️

autor
23. okt 2024

@wolf_ nám sa zasa stáva že nás obchádzajú oblúkom, pritom nieje vôbec agresor, ani po inom psovi neštekne, len sa naňho pozerá

wolf_
23. okt 2024

Joj, čo by som ja za to dala, aby nás obchádzali oblúkom 😀

autor
23. okt 2024

@wolf_ ľudia majú hrozné predsudky voči bull plemenám, pritom ten náš je ignorant ostatných psov a ľudí