Riesime v sirsej rodine problem so psikom. Majitel starsi pan je momentalne v nemocnici s vyhliadkou dlhskej regeneracie, ma psa na oozemku nedaleko bytu. Chodil za nim denno denne na dlhe prechadzky, od jari do jesene tam aj s manzelkou byvaju. Manzelka nezvlada denno denne chodit za psom ho krmit a vencit, ma uz 70 rokov. Je nejaka sanca umiestnit psa do utulku na zimu kym budu manzelia schopni postarat sa on? Vibec neviem ako utulky funguju, ale predpokladam ze asi nie..Psa nie je mozne umiestnit ina rodina, vsetci byvaju v bytoch a pes nie je nauceny byt dnu.
@marsmykkok dakujem, idem pozriet
Nie, utulok mu psa isto nevezme, su preplnene a nerobia nikomu "hotel". Skuste docasnu starostlivost, kontaktuje chovatel psa (ak je z chs) alebo priatelov ci hotely, kto by bol nacas ochotny postarat sa o psa (keby aj za peniaze). Dufam ze pes ma naporiadku veterinarne zalezitosti, inak moze byt problem ho umiestnit. Drzim palce.
@colsami netusim co vsetko treba, viem ze platia dane za neho a raz rocne chodi veterinar za nim. Je to poulicny psik, ktory sa im priplietol do cesty a kazdy den ho pan stretaval na prechadzke, az sa ho ujal a zacal sa o neho starat. Je uz aj dost stary ten psik.
Pojdeme cestou najst niekoho ochotneho kto byva poblizku a bol ochotny sa postarat.
Hotel pre psov
Ja by som skúsila dakeho teenagera, chodil by psa kŕmiť, bral by ho na prechádzky a vy by ste mu zato platili. Pes by bol vo svojom prostredí a chalan alebo dievča by si trošku zarobili
@mimikarol asi toto bude realna cesta najst riesenie
neodvážila by som sa dať psa cudziemu decku.....za chvíľu začnú ohňostroje a kadejaké iné svinstvá....
útulok určite nie. Skús túto skupinu https://www.facebook.com/groups/825206431383484 Za nejaký poplatok by si ho niekto možno zobral na pozemok a dal mu krmenie a prechádzku raz za deň. Môžete sa dohodnúť, že krmivo budete kupovať a budete im platiť napríklad 100 eur mesačne. Veľké plus by bolo, keby pes sa znesie s inými psami alebo zvieratami. To by si ho zobral aj niekto kto už psa alebo zvieratá na dvore má.