dobrý deň dámý aká je šanca že to zvladnem? je to anglický buldoček a celý život žila vonku a mali ju v množiarni.. mám dom a hneď s prístupom von..aké typy s triky zaberajú? ďakujem
Ano da, hoci to bude chciet cas. Ziadne podlozky, psa ucit iba vonku. Chodit aj kazde 2-3 hodiny, odsledovat si kedy chce robit potrebu.
No a najlepsie vzdy po jedle, po spanku atd, proste vychytat cas kedy sa pes prirodzene potrebuje vyprazdnit.
@colsami dá sa určite.. vlastná skúsenosť.. nie jeden psik sa naučil.. a boli to kríženci..len treba trpezlivosť a určite nedávať podložky, nech sa naučí že treba chodiť von 😊
Ja som pred rokom zobrala 4 ročnú fenku z útulku a nebola naučená na venčenie a vodítko a veru hneď vedela, že treba sa venčiť von i keď mala 1-2 nehody, ale ináč to bolo super. Treba to len pár dní sledovať.
ďakujem všetkým
Ako hovori sa ze stareho psa novym kuskom nenaucis, no nie je to uplne vylucene. Ja si ale skor myslim ze si ju treba vsimat ona zacne nuchat okolo dveri von, ked bola naucena predtym na von tak jej to bude neprirodzene sa vycikat na podlahu.