Dobrý deň . Chcem sa spýtať , išiel som von zo psikom . Ako sme kráčali dole schodami , tak my vypadol balón z kapsi . Môj pes a verím že aj ostatní su pojašený za balónom . V tom ako my vipadol n schodách sa rozbehol a neviem ani čo boli v tej rýchlosti a začal sa kotúlať dole schodami a bol to hnusní pád kedže ešte skočil . Vyzeral v poriadku az ked som sa rano zobudil začala sa mu pod kožou nejaká voda robiť . Čo to ludia može byť ? Prejďem z ruku po srsťi , citim akoby tam bola voda alebo čo to je ? . Chodí normálne , pije vodu žere ani neknuči . Ale nechapem tomu čo to je .
Vieš , že existuje lekár pre zvieratá ? Volá sa veterinár.
Tak vezmi psa a navštív ho.
Moze to mat opuchnute,ale isla by som k veterinarovi,pre istotu.
P.s.neviem,kolko mas rokov ,ale tu gramatiku treba poriesit....
Bez písania a čakania na komentov by som bola dávno u vet
@kazatel1997 Neviem za cim cakas chod s nim k veterinarovi. Ty keby sa zrafes zo schodov, tiez napises na forum, ze co ti moze byt, i ked riadne jes a pijes ?
@osky ty tak isto gramatika nula bodov
@kazatel1997 Čo Ti nakoniec povedal veterinár? Dúfam, že je havino v poriadku...
Pes mensieho plemena, ktoremu sa pre telesnu stavbu neodporuca pohyb po schodoch sa nesie na rukach pre neho bezpecnym sposobom a to. Menej domonantna ruka psovoda sa vedie pod hrudnikom az ku konecniku psa, kde hlava psa smeruje k laktovej jamke psovoda. Domonantna ruka fixuje psa pevnym uchopom na obojku pripadne postroji.
Takto chyteny pes z ruk nespadne.
Pes moze mat pomliazeninu vnutorneho organu, krvacanie do mozgu alebo prasknutu kost.
Treba vyhladat veterinara.
Snad bude havusik ok 💋🥰
@kazatel1997 vazne?
A kde mam chybu?/ak myslis obcasny preklep,to nie je gramatika...takze doucit aj pojmy/
Cituj...🙂
smer veterinar, ak mas pochybnosti