Cítite pri návšteve, či majú domáce zvieratá?

30. nov 2024

Ahojte, zaujíma ma či cítite, že sú v domácnosti zvieratá keď k niekomu prídete na návštevu. Máme malého škrečka a svokra prvé čo bolo keď otvorila ráno dvere " fuj tu je ale smrad z toho zvieraťa " ja ani manžel nič necítime a to ja som od tehotenstva extrémne citlivá na akékoľvek pachy, svokru cítim ešte týždeň ako od nás odíde v byte 😃. Aj keď sme prišli do bytu k chovateľke kde tých škrečkov bolo 20 a nie jeden, tak sme žiaden typický zvierací pach necítili. Tak teraz neviem či len preháňa ( strašne bola proti aby sme my nejaké zviera doma chovali ) , alebo môže byť ozaj cítiť.

13uzivatelka11
30. nov 2024

Tak ak máš toho škrečka v obývačke tak určite to cítiť.. Ak ho majú deti v zatvorenej detskej izbe, tak asi svokra preháňa

mamamasama
30. nov 2024

Jasné, vždy. A hneď aj viem aké(okrem rybičiek)Najviac cítiť práve psov a hlodavce.

simsalabim
30. nov 2024

Ano, je to citit. Vy ste uz na to zvyknuti, tak to nevnimate.

lindous
30. nov 2024

Cítim, nevnímam to vyslovene negatívne ako nejaký hrozný smrad (pokiaľ je samozrejme všetko čisté), ale rozoznám to... piliny pri hlodavcovi špeciálne 😅

personality
30. nov 2024

No ja si myslím, že škrečka nemôže byť cítiť pokiaľ nemá mesiac staré piliny.

x_mery_x
30. nov 2024

Jasne, ze to citit.

simona20201309
30. nov 2024

Áno samozrejme. Piliny aj keď sú čisté cítiť v celom byte a o psoch a mačkách ani nehovorím. Už len tie granule...

mell27
30. nov 2024

Áno,je to cítiť ... Ja to teda vždy cítim, ešte vyšší level je, keď si nájdem psie chlpy na tanieri...

autor
30. nov 2024

@13uzivatelka11 v spálni ho máme zavretého..

@personality nám chovateľka hovorila , že čistí raz za tri mesiace všetkým, bola som prekvapená 😃. My sme zatiaľ nečistili, ale je u nás krátko. Iba záchod mu každé ráno vymieňam.

butterflyeffect
30. nov 2024

Ako u koho. Niekde mam pocit ze je smrad ako v zverinci, niekde necitim vobec. Ja osobne mam 2 psov a staram sa o to aby to u nas nebolo citit, neznasam ked vojdem domov ( uz k sebe alebo u cudzieho) a tam citim zvierata. Mali sme aj skrecka a vsetci sa cudovali ze necitit-jasne ze nie ked casto mu clovek meni piliny a umyva klietku-a ktomu ze raz za par mesiacov-to bude smrad jak hovado, menila som skreckovi piliny kazdy tyzden a dozil sa mi takmer 3 rokov

taktotedanie
30. nov 2024

Vzdy vzdy vzdy, je jedno ako velmi zboznujem dane osoby , vtedy nechapem ako mozu v tom zit
Bohuzial niekedy je to citit aj z oblecenia a o chlpoch ani nehovorim
Za mna domace zviera ( ziadne) nepatri do bytu/domu ( do interieru)
2 tyzdne sme strazili maleho zajacika a dalsi mesiac som vsetko dezinfikovala denne , osviezovac isiel
24/7 a vetrala aby sme sa zapachu zbavili lebo ma natahovalo z toho smradu

selest
30. nov 2024

Ja mam velmi citlivy nos a citim. Niekedy aj na ludoch citim ze maju zvieratko.. Hlavne je ze to nevadi vam, ja som aj zvieratko chcela ale vadil by mi ten puch tak zial nemame..

cyberk
30. nov 2024

Riadne drza svokra, mali ste sa spytat, kedy sa umyvala, ze dokym neprisla ten smrad nebol… 🙄🙈 niektore zvierata je citit, ale ked uz k niekomu idem, tak hadam nebudem komentovat, co vse mi tam smrdi 🙈

ailiba
30. nov 2024

Pravdaze, je to citit. Zvieratko ma svoj pach. Vy ste si uz zvykli.

1mata
30. nov 2024

Áno, cítiť

adri266
30. nov 2024

Ak ho mas v spalni a pocas navstevy su zatvorene dvere, nie je mozne, aby svokra hned po otvoreni dveri do chodby citila zvieratko 🙂 Podla mna prehana, len aby dala najavo, ze mala pravdu, ak bola proti. 🙂

martul
30. nov 2024

Prišla som k synovi do bytu a hneď vo dverách som cítila, že majú nového člena, ale identifikovať zviera podľa smradu sa mi nepodarilo.

autor
30. nov 2024

@cyberk haha ja som sa zasmiala, lebo ona naozaj otrasne smrdí. Fajčí jednu od druhej, fajčí vo vnútri v dome a snaží sa ten pach prekryť voňavkou, najlacnejšou akú zoženie 😃 čiže ak aj ozaj náš škrečok smrdí, tak istotne menej ako ona .

@adri266 dva týždne hustila do manžela, že má byť chlap a trvať na tom, že žiadne zviera doma nebude 😂 neviem , čo jej na tom tak vadí, veď to nie je jej domácnosť 😃.

senta_sofia
30. nov 2024

Ano, citim a skrecky obzvlast smrdia.

adri266
30. nov 2024

Podla mna su to predsudky /pre moju mamu je tiez kazdy hlodavec = potkan 🙂/.

rikarika
30. nov 2024

Známa ma zajaca a smrdí to tam neskutočne.

laurita285
30. nov 2024

Naj kamarátka má morča, každé ráno mu nasype nové stružliny a staré vyhodí. Akvárium ako také dezinfikuje každý týždeň a keď k nej do bytu prídem hneď morča zacítim.
Druhá kamarátka má doma pomíka, extra čistotného, aj ona je extrémne pedantná a čistotná. Toho nezacítim keď tam prídem. Asi záleží aj od materiálov v dome-byte a rôznych iných okolností.

jana_eyre_2
30. nov 2024

Každý príbytok má nejaký pach, vlastný človek necíti.. u mojej svokry napríklad cítiť olej a jej vonavku, u mojej babky bol cítiť plyn, cigarety a krém na ruky marina 😄 (tu zmes vôní som mala rada) ale nech premýšľam ako chcem necítim nikdy konkrétne zviera u nikoho.. ani u sestry čo má obrovského psa.. ale má tiež doma špecifickú vôňu, že keď ju zacítim hneď viem, že koho príbytok to je.. som celkom pachy vnimajuca osoba ale pokiaľ nie som v stajni, v domove zvieratá necítim, len rôzne vône ktoré v domove prevládajú.. dúfam že u nás smrad nie je.. máme dvoch psov, ktori majú pelechy v predsieni..

lucia13022023
30. nov 2024

Áno, je to cítiť. U maminy vo vchode, na prízemí, býva rodina, ktorá má asi 4 mačky, zajace a vtákov. Smrdí celé prízemie, prvé poschodie a ide to aj na druhé. Cez trúbky ci co to ide aj rodičom na záchod a do kúpeľne. Smrdí aj tam a nikto s tým nevie nič robiť. Sú to proste humusaci co tym chudákom necistia klietky ci kde ich majú.

autor
30. nov 2024

@laurita285 čo je pomík ? 😅

@lucia13022023 tak to je iné, takúto zmesku by cítil každý a dupľom ak sa im nečistí.

biba_18
30. nov 2024

@rikarika a pritom zajac vonia. smrdí to preto že nedostatočne čistia wecko a podstielku…

biba_18
30. nov 2024

mali sme psa aj králika - keď sme mali králika nebolo to očividné že ho máme, nevítal každú návštevu - a veru tí niektorí čo nevedeli že ho máme tak sami nezistili… a psa sme mali bezpachového… takže niekedy to je cítiť a niekedy nie…

lucia13022023
30. nov 2024

Ja cítim hocijaké zviera. Svokra nepoužila najmilšie slová, ale je fakt, že vy to už necítite, keď tam žijete.

romi0310
30. nov 2024

Ano, u niekoho, kto to pravidelne necisti, je pach citit. Ale ja som taka milovnicka zvierat, ze mne to absolútne neprekaza🙂 prekazaju mi ludia, ktori na druhych ukazujú prstom, ze fuj, ako niekto moze zit so zvieratom v jednom dome a potom ides po takom cloveku na zachod a zistis, ze taky si po sebe ani obsraty zachod nevycisti 🙂 a takych ludi je extremne vela. Kazdy im smrdi, ale seba neocuchaju :D skoro v kazdej praci som mala take kolegyne. Pritom fajčiari pre mna smrdia ovela viac, ako majitel psa.

jaja20
30. nov 2024

Autorka,ja by som to využila vo svoj prospech a hneď by som povedala,že nemusí k nám chodiť na návštevu, keď jej vadí veľký smrad od malého škrečka 😁