Čím umývate psom labky?

4. okt 2024

Ked prídete z prechádzky, tak čím umývate labky psom? Čistou vodou, šampónom alebo len utrieť do vlhčenych obruskov? Aby to bolo aj hygienické aj jemu neuškodilo?

pribinak
4. okt 2024

Čistá voda

brnacik
4. okt 2024

My mame dlhosrste plemeno a jeho srst je “samospiniaca”. každý večer ho vezmem do vane a umyjem mu “podvozok” a labky vodou a psim samponom. Po kúpaní osusim uterákom a ak treba vyfenujem.

jumama
4. okt 2024

Len vodou tiez.

werony_n
4. okt 2024

Keď ma veľmi špinavé používam túto srandu, kde dám trochu mydla a keď len trochu tak vlhčené obrúsky

simca06022011
4. okt 2024

iba vodou, ak nie je spinavy, co sa stava casto tak nicim...utrie sa hned pri dverach, ma tam uterak :D KUpem ho minimalne, fakt ked sa zaspini alebo ze..pol roka som ho nekupala. On sa vykupe vonku :D a laby umyvam samponom jedine ak as vylieta v blate, vtedy je v podstate cely podvozok ospliechany = nejde dole iba vodou, dostane aj sampon..

katkaseiner
4. okt 2024

šampónom pre psov a vodou. Akoze tiez ma zaujima ako by to malo byt lebo nechcem aby mala potom suche labky a tak, ale tym ze je s nami vo vnutri a len spi vonku ( ma vyhrievanu budu), tak potrebujem aby bola čistá

michaela789
4. okt 2024

Utieram do uteráka - ako aj @simca06022011, aj my sme vyhradili našej vyradené uteráky a pri každom vchode je vždy naporúdzi jeden a keď je len mokrá, utrie sa a je.
Ak je aj od blata, nešamponujem, len ju vysprchujem kde treba (brucho, hruď, labky) čistou vodou. Šampón dávam len keď má celkový wellness (kúpanie, strihanie).

zuzubb007
4. okt 2024

Labky vodou a šampónom zakaždým, nezniesla by som keby mi pes vyskočí na gauč umytymi labami len vodou, všade v tráve šťanky a kakanice bleee nikdy nevie človek čo si donesie domov

autor
5. okt 2024

No lebo kolega utiera do vlhčenych obruskov, kolegyňa do ničoho, lebo že oni majú robotický vysávač s mopom. Ale presne, pes vyskočí na gauč, vonku prejde po ohorkoch od cigariet atď, máme yorka, vencim 5x denne a zakaždým umývam čistou vodou a utriem do hej uteráka. Len rozmýšľam, čo je to pre ňu ok, ale zas nechcem aby mi po byte nejaká v nedobre umytých labkách, to by mi vadilo. Je ok umyť vodou labyb 5x denne?

nikasmile
5. okt 2024

Ja umývam tak, ako nám ruky zvonka, tekuté mydlo a teplá voda.

autor
5. okt 2024

@nikasmile a nemá potom kvasinky z toľkého umývania?

dobryden
5. okt 2024

@zuzubb007 Celkovo by pes by nemal skakat po gauci,nieken s neumytými labami.

nikasmile
5. okt 2024

Nie je jej nič, fungujeme takto už 10r🙂 labky umývame po každej návšteve vonka.

mimikarol
5. okt 2024

Mám uteráky vyhradené pre psa. Takže namočíme uterák do čistej vody a tým mu ich umyjem

drobcek100
5. okt 2024

Čistá vlažná voda v lavore.Kazdu nožku namočíme,aby sme umyli aj medzi prstami a vyutierame.

biglovemom
5. okt 2024

York.Nicim .len v zime od soli. To trochu piesku co donese domov sa povysava.aj s gaucom

simca06022011
5. okt 2024

Vodou je to ok, ved sa vysusi. . Samponovacky môžu byť skôr problém.

autor
5. okt 2024

Ďakujem žienky