Buldoček v noci ciká na podlahu

28. mar 2024

dobrý deň pred 3 dnami som sem písala bol mi darovaný buldoček 5 mesačný dala som na vaše rady venčila ho každú chviľu hneď prvý deň pochopil ale zlom nastáva tu: v noci ciká na podlahu nedokáže to vydržať do rána máte nejake typy? a keď sním ide von kaká svoje výkali koľko krát by mal taký buldoček jesť za deň? lebo tomuto aj keď dám vágon stále niečo hľada až sa trasie

pribinak
28. mar 2024

Je zo zanedbaný pes, 5 mesačne šteňa by už malo zvládnuť noc

Nezostáva ti jic iné, len aj v noci vstať a ísť s ním von. Tie intervaly chodenia v noci sa potom postupne predĺžia.
Nič ine ti nezostáva, len pekne vstať a ísť von

autor
28. mar 2024

@pribinak tiež si myslím chudák pes

pribinak
28. mar 2024

Ešte k tomu papkaniu. Mam bisonika. Má 5.5 kg a zožerie ako lev. Žerie non stop. Keby mohol zožerie aj misku.
Dávam mu okrem granúl aj vajce ryžu masko mrkvu miluje ovocie piskotky

Proste prasiatko 😁😁😁

autor
28. mar 2024

a v jednom kuse je stále hladný ja neviem proste či táto rasa taká je ale v kuse len hľadá jesť a keď mu idem sypať granule ako by bol odtrhnutý z reťaze

autor
28. mar 2024

@pribinak a z ovocia aké môže psík? aby ho nahodou neprehnalo?

stellarstar
28. mar 2024

Pri ovoci dávať pozor, nie všetko môžu. Kuk ma nete

syslik81
28. mar 2024

moja ma jedlo raz za den konzervu a kym bola aktivnejsia tak aj granule... skus sytejsiu stravu-miesat cestoviny alebo ryzu miesat s granulami alebo masom ... a v nosi len vstavat ..daj si budik cca kazde 3 hodiny a postupne predlzovat .. ja som k mojej vstavala ako k babatku -naucila sa rychlo ..hold aj psom to trva dlhsie

pribinak
28. mar 2024

Jablko banán žltý melón broskyňu marhule trosku hrušky

Ale dávam aj mrkvu kaleráb hrasok

colsami
28. mar 2024

5 mesacne stena ma zrat 2x za den, viac mu netreba. Je jedno ako velmi je pazravy, su take psiky (a to je dobre, nie je nic horsie ako nezravy pes).
A neodporucam nic experimentovat s ovocim atd, ked nemate este zvladnutu zakladnu hygienu (co moze trvat), pes nie je udomacneny a nepozname celkovo este psika a ani jeho travenie.

A uz vtedy som Ti radila nakontaktovat sa na vycvikara, je to vyborna vec pre ludi co nemaju skusenosti a vedomosti co sa tyka psov, vychovy atd.... Ulahcis zivot jemu aj sebe.

ktochytavzite
28. mar 2024

fuj to musite mat doma humusaren,okrem toho ze tento pes aj smrdi, aj sa postava doma .No dbajte na poriadnu hygienu u vas doma.S tym stanim skus cvicitela. a ze zere vsetko co mu pride pod nos je normalne,psovi staci raz za den,ked su mensie castejsie,tak tri,neskor na jeden krat mu davaj zrat.

mimikarol
28. mar 2024

My máme dvojmesačného maltezaka. Spí v klietke, tri x ho dávam v noci na potrebu von. S tým že posledny x je to cca o 5.30. Vydrží, neknuci. Mňa by rachlo ráno hľadať curanice, kakanice po dome.

sinusoida
28. mar 2024

Mali sme podobného, nesmie sa prejedať, lebo potom horšie dýcha...museli sme potom noc a spánok riešiť inak, mal svoju "izbu" a pravidelne som tam dezinfikovala, umývala.

ktochytavzite
28. mar 2024

@mimikarol No mna by rachlo kvoli psovi 3 x v noci vstavat.Ludia naozaj vam s prepacenim drbka?

aalla
28. mar 2024

Ved ho dajte do nejakej ohrádky a dajte mu tam tie nepremokavé plienky na zem , to je všetko , to je ešte bábo , aj náš pes sa do pol roka poštával v noci... nepripadá mi to ako niečo zvláštne ...

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivuska027
28. mar 2024

@wolf_ to je divne aj mne s tou stravou. Veď to nie je prasa, aby dojedalo ľudskú stravu. Veterinar mi rovno povedal, že len nie ľudskú stravu. Keď boli menšie, "zdrhli" do susedov, lebo sme neboli 2 dní doma(granule mali), tak sa vratili celé zduté zo somarin, čo im dali žrať. My máme vonkajšie mačky, ale majú kvalitne granule, žiadne zvyšky z obeda. To, že plus zožerú, čo si vonku ulovia, tak to je ich prirodzená strava.

mimikarol
29. mar 2024

@ktochytavzite tiež si v noci sama sebe ponadavam či mi to bolo treba 😅

ktochytavzite
29. mar 2024

@mimikarol este ue to neries s humorom😀😀A

mimikarol
29. mar 2024

@ktochytavzite tak je to dočasne, vyrastie, naučí sa a bude lepšie. Musíme len vydržať

nicoletta98
29. mar 2024

@ktochytavzite ja mám dvoch buldockov, z takej humusarne by ta asi kleplo o zem, čo 🥲 čo komentar, to znalec

ktochytavzite
30. mar 2024

@nicoletta98 Tak uz viem akw plemeno mas.To co v niektorych krajinach je uz zakazane kvoli jeho zdravotnym problemom,ak myslim toho.