Je moja fenka asexualna? Má 5 rokov, je to labrador a nikdy nemala záujem o psov. Žijeme na dedine, veľakrát sa stalo že sa sem nejaky pes dostal keď sa harala a ona odmietla. Raz sme ju chceli dat nakryt, odmietla asi päť labradorov, respektíve odmieta všetkých psov. Tak sme to nechali tak a sme za to radi v podstate, ale zaujíma ma prečo to tak je. Keď sa hara, správa sa úplne normálne, len sa často lize. Je asexualita u zvierat normálna?
Ak ste jej priviedli napadnika v nevhodnom case, tak mu nedala. Zvierata vedia kedy je ten spravny cas. To iste aj ti co preskocili plot.
myslim si ze zvierata tiez vedia kedy je ten spravny cas. harat sa moze ale ty nevies kedy pocas tych dni je ten spravny den. preto by sa malo stretavat so psom nie len raz ale pocas celeho harania a idealne aj predtym zopar razy.
Aspon, ze ta fena ma rozum a nenechala na sebe namnozit stence
Fenky neutekajú za napadnikmi,ale hafani utekajú, preskakujú ploty, rozbijú ploty,dvere dakedy 😁. Neverila by si,čo urobí pes,keď zaciti na blízku haranucu fenu... nezastavíš,neudrziš. Fenky sú také,že si počkajú a premávajú sa 😁.
Len si nevybera prveho chmula, ktory o nu chce opriet bicykel. Aj v prirode to tak je. Samicky si vyberaju najsilnejsich, najzdatnejsich aby svoj geneticky material vylepsili. Jednoducho zabezpecuju co najviac zivotaschopne potomstvo. Tvoja sucka sa riadi prirodou.