Alergia na psa

anonymgirl16
11. sep 2024

Ahojte baby včera večer sme si doniesli malé šteniatko a moj syn 8 mesačný má dneska strašne veľa vodnateho spolu,kycha a kašle príde mi to divne že takto presne keď sme doniesli šteňa je možné že to je alergia?reagoval by tak rýchlo?my žiadne alergie s priateľom nemáme tak som s niečim takýmto nepočítala…viem nezodpovedne…samozrejme viem že to môže byt aj prechladnutie a ešte otázka že ako prebiehajú takéto testy u bábätiek…ďakujem

colsami
11. sep 2024

Ano ak je to alergia, reagoval by tak rychlo. Som alergik a staci par hodin a som hotova, ak som vystavena alergenom (aj zvieracim) a nemam lieky. Niekedy dokonca ani hodina 😁 zavisi od intenzity a od prostredia.. v uzavretom prostredi je to najhorsia.
Ake plemeno to je? Srst?

petamich
11. sep 2024

Oooo ano 🙂 po par minutach indoor s vlciakom mojich kolegov a mam oci ako angorak, kycham, soplim a nemozem dychat 😂 velmi rychlo sa to prejavi

biba_18
11. sep 2024

jake plemeno

anonymgirl16
autor
11. sep 2024

@colsami je to úplný mix…maly chorý ešte nebol len raz mal teplotu a to bolo podľa mna tiež len kvôli zúbkom..v noci nevedel dobre spat a dneska ráno už mu neskutočne tiekli sople neskôr už aj nepekný kašeľ a kychanie nonstop bolo mi to divne ale nenapadlo má to až teraz vecer…srsť má krátku ale pada jej

stellarstar
11. sep 2024

To ze vy žiadne alergie nemáte neznamená že dieťa nebude mať. A áno môže sa jednať o alergiu, sama mam alergiu na mačky, prach, pele, trávy a reakcia do par minút

anonymgirl16
autor
11. sep 2024

@stellarstar hej to už viem neviem prečo som si bola tým taká istá že ju nebude mat že ma to ani nenapadlo 😞strašne,zajtra ho objednam k doktorovi,takto nemôže byt…bohužiaľ ak bude mat alergiu pes bude musieť ísť preč 😣pre ňu by to malo byt v poriadku je veľmi malička má len 6 týždňov a je u nás len deň ale bolo by nám to veľmi luto teda ,ale v prvom rade myslím na syna

tinalia
11. sep 2024

Pes sa ma brat od matky az od 8 tyzdna, ale to škoda hovorit...

anonymgirl16
autor
11. sep 2024

@tinalia niektoré psy žiaľ taku možnosť nemajú

colsami
11. sep 2024

Nejde o to ci je srst kratka alebo dlha,... Ale akeho charakteru. Ale je to jedno, evidentne robi synovi problem, podla toho co hovoris. Ano, moznosti su iba a) pes striktne vonku b) pes k novym majitelom...

anonymgirl16
autor
11. sep 2024

@colsami no toto ja vám opísať neviem teda jaka srsť to je,môžem pridať foto psíka…bývame v byte záhradku síce mame ale neoplotenu a strašne malu je to skôr len mensia terasa…možno to bude len prechladnutie ale nezdá sa mi to teda…už som písala mail doktorovi snad bude všetko v poriadku

colsami
11. sep 2024

Toto je podla vsetkeho krizenec bigla. Taky psik ma aj podsadu + plznut bude celorocne. Navyse srst ktora je kratka, ostra, vsade sa zapichava a zle sa spratava 😁
A ano, takato srst moze robit alergikom problem.
No tak drzim palce, uvidite ako to dopadne...

stellarstar
11. sep 2024

@anonymgirl16 ale aj toho psa vám dali nejak skoro keď ma len 6 t. A odkiaľ ste? Vidím že z at aj ja som z at

anonymgirl16
autor
11. sep 2024

@stellarstar vorarlberg mesto altach to budeme asi ďaleko toto je pomaly na konci sveta 😅

stellarstar
11. sep 2024

@anonymgirl16 ja som OÖ 😂 tak veru to sme si ďaleko 😂🙈

rozculena
11. sep 2024

ja toto nechápem,malé dieťa a k tomu ešte šteňa...........