Ahojte baby včera večer sme si doniesli malé šteniatko a moj syn 8 mesačný má dneska strašne veľa vodnateho spolu,kycha a kašle príde mi to divne že takto presne keď sme doniesli šteňa je možné že to je alergia?reagoval by tak rýchlo?my žiadne alergie s priateľom nemáme tak som s niečim takýmto nepočítala…viem nezodpovedne…samozrejme viem že to môže byt aj prechladnutie a ešte otázka že ako prebiehajú takéto testy u bábätiek…ďakujem
Oooo ano 🙂 po par minutach indoor s vlciakom mojich kolegov a mam oci ako angorak, kycham, soplim a nemozem dychat 😂 velmi rychlo sa to prejavi
jake plemeno
@colsami je to úplný mix…maly chorý ešte nebol len raz mal teplotu a to bolo podľa mna tiež len kvôli zúbkom..v noci nevedel dobre spat a dneska ráno už mu neskutočne tiekli sople neskôr už aj nepekný kašeľ a kychanie nonstop bolo mi to divne ale nenapadlo má to až teraz vecer…srsť má krátku ale pada jej
To ze vy žiadne alergie nemáte neznamená že dieťa nebude mať. A áno môže sa jednať o alergiu, sama mam alergiu na mačky, prach, pele, trávy a reakcia do par minút
@stellarstar hej to už viem neviem prečo som si bola tým taká istá že ju nebude mat že ma to ani nenapadlo 😞strašne,zajtra ho objednam k doktorovi,takto nemôže byt…bohužiaľ ak bude mat alergiu pes bude musieť ísť preč 😣pre ňu by to malo byt v poriadku je veľmi malička má len 6 týždňov a je u nás len deň ale bolo by nám to veľmi luto teda ,ale v prvom rade myslím na syna
Pes sa ma brat od matky az od 8 tyzdna, ale to škoda hovorit...
@tinalia niektoré psy žiaľ taku možnosť nemajú
Nejde o to ci je srst kratka alebo dlha,... Ale akeho charakteru. Ale je to jedno, evidentne robi synovi problem, podla toho co hovoris. Ano, moznosti su iba a) pes striktne vonku b) pes k novym majitelom...
@colsami no toto ja vám opísať neviem teda jaka srsť to je,môžem pridať foto psíka…bývame v byte záhradku síce mame ale neoplotenu a strašne malu je to skôr len mensia terasa…možno to bude len prechladnutie ale nezdá sa mi to teda…už som písala mail doktorovi snad bude všetko v poriadku
Toto je podla vsetkeho krizenec bigla. Taky psik ma aj podsadu + plznut bude celorocne. Navyse srst ktora je kratka, ostra, vsade sa zapichava a zle sa spratava 😁
A ano, takato srst moze robit alergikom problem.
No tak drzim palce, uvidite ako to dopadne...
@anonymgirl16 ale aj toho psa vám dali nejak skoro keď ma len 6 t. A odkiaľ ste? Vidím že z at aj ja som z at
@stellarstar vorarlberg mesto altach to budeme asi ďaleko toto je pomaly na konci sveta 😅
@anonymgirl16 ja som OÖ 😂 tak veru to sme si ďaleko 😂🙈
ja toto nechápem,malé dieťa a k tomu ešte šteňa...........
Ano ak je to alergia, reagoval by tak rychlo. Som alergik a staci par hodin a som hotova, ak som vystavena alergenom (aj zvieracim) a nemam lieky. Niekedy dokonca ani hodina 😁 zavisi od intenzity a od prostredia.. v uzavretom prostredi je to najhorsia.
Ake plemeno to je? Srst?