Akú kĺbovú výživu pre šteniatko vo vývine?

23. aug 2024

Ahojte, akú kĺbovú výživu by sme mi odporučili pre šteniatko vo vývine ( 5 mesiacov) a zasa naopak pre seniora ( 13 tokov ) . Ďakujem

sandra49
23. aug 2024

Mam 12 ročnú babičku a naozaj zle zle chodila, casto ani nevstala. Uz niekoľko mesiacov jej dávam alavis 5, 4 tablety denne a ona beha. Ma iste obmedzenia ale nieje to take hrozne, funguje..a mam aj šteňa 4 mesačne a nedávam zatiaľ žiadnu klbovu výživu, vet.hovoril ze záleží od plemena ci treba alebo netreba davat. Naše je stredne. Ale tento názor sa zrejme od doktora k doktorovi bude rozchadzat.

katkaseiner
23. aug 2024

som zvedava co napisu dalsi... mam 5mesacnu labradorku a aj ked jej nedovolime chodit po schodoch, na terasu nam vedu 4 schody po ktorych lieta jak besna... viem ze tieto vacsie plemena mavaju uz problemy v cca 12 rokoch prave s klbami.... nikdy sme ale nic nedavali (nasi mali 2 kolie a 5 schodov na terasu, vo vnutri 8 ci 9 schodov

tundra
23. aug 2024

Skuste raz za cas uvarit bravcove paprce alebo hlavu.Ja sa snazim 1-2x do mesiaca zaradit do krmenia.Vyvarom zalejte granule😉

lisymbia
23. aug 2024

My sme dávali canvit 😊

autor
23. aug 2024

@tundra Kúpim to aj v nejakom obyč. obchode? Ako lidl/tesco/kaufland?

autor
23. aug 2024

@sandra49 @lisymbia ďakujem.

ellemell
23. aug 2024

nám dosť radili aj artivit sirup, ale teraz som pozerala ten canvit tiež nevyzerá zle.

trema
23. aug 2024

Steniatku sme davali skelevet na odporucenie chovatelky

tundra
23. aug 2024

Kazdy mäsiar predava paprcky,dokonca niekde len za symbolicku cenu,teda kedysi,tak bolo...Tesco,Lidl neviem,spytaj sa.

sandra49
23. aug 2024

@ellemell mne pre starú canvit absolútne nezaberal, brala pol roka plnú dávku a nič. Az alavis ju postavil na nohy. Ale možno pre šteniatka je fajn.

nila0622
23. aug 2024

Pre juniorov zvyknem Canvit Junior a pre staršiu pani s ťažkosťami Alavis Triple Blend alebo konský MSM

leadan
29. aug 2024

Nerozmýšľala si nad tým, kupovať granule ktoré už obsahujú kĺbovu výživou? ( ak nebarfuje ) My tak kupujeme našim psom N&D jahňacie s čučoriedkami. Obsahujú už kĺbovú výživu a ešte im aj veľmi chutia.
Boli sme aj na rtg kĺbov kvôli uchovneniu a všetko ok 🙂