Ako udržať škrečka v teple?

alexandroska
13. sep 2024

Ahojte, mám doma džungárskeho škrečka a už teraz je zima a ja neviem ako ho udržať v teple, kúrenie ešte zapínať nechcem nakoľko to ešte nie je potrebné.Ak má niekto nejaké rady/skúsenosti budem veľmi rada.

alkoholik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
prasiatko30
13. sep 2024

Vatu do domceka

alexandroska
autor
13. sep 2024

@prasiatko30 ďakujem, určite vyskúšam

katarinaba
13. sep 2024

Potrebuje domcek, nieco, co nie je velke. On si tam nanosi piliny, nadycha si. Tak ako pes v bude. Mozes mu dat aj vatu, alebo kusok zo stareho tricka.

alexandroska
autor
13. sep 2024

@katarinaba domček má , ale má v klietke aj to bežiace koleso a rád spáva pod ním

katarinaba
13. sep 2024

@alexandroska neboj sa, on sa zariadi, vie co ma robit.

belllinka
13. sep 2024

To ho mate vonku na zahrade??

lizatko1009
13. sep 2024

Odfot mi ubikaciu

buducamama
13. sep 2024

@alexandroska vatu nie, ked tak specialnu pre hlodavce, inak si tak moze ublizit. Videla som ako si tam zamotal nozicku, neskoro sa na to prislo a prisiel o nu.

simca06022011
13. sep 2024

ked mu bude zima (o com pochybujem, nebudete mat v izbe 5°C) zahrabe sa... ja davam podstielku do celej klietky on si robi kopky kde chce, v domceku ma napchatu kopu tiez, to si "uprace" ako potrebuje.. zvacsa v zime spi tam, alebo v nejakej inej skrysi... iba v lete spi hocikde

dasenka26
13. sep 2024

@alexandroska ja som vždy dávala seno, spával v kokosovým orechu, mala som škrečka zlatého, seno voni a môže ho aj žrať..

hara_vara
14. sep 2024

@alexandroska zober si ho do postele 😄

simca06022011
14. sep 2024

Inak ja neviem.. v prirode myslite kolko ma ten skrecok okolo seba stupnov? tak len tolko k tomu "teplu" :D bezne pri 20°C su v pohode... pri 10°C zalezu a spia... nemaju radi prievan. Cize izbovu nevykurenu teplotu kludne daju..