Ahojte, mám doma džungárskeho škrečka a už teraz je zima a ja neviem ako ho udržať v teple, kúrenie ešte zapínať nechcem nakoľko to ešte nie je potrebné.Ak má niekto nejaké rady/skúsenosti budem veľmi rada.
Vatu do domceka
@prasiatko30 ďakujem, určite vyskúšam
Potrebuje domcek, nieco, co nie je velke. On si tam nanosi piliny, nadycha si. Tak ako pes v bude. Mozes mu dat aj vatu, alebo kusok zo stareho tricka.
@katarinaba domček má , ale má v klietke aj to bežiace koleso a rád spáva pod ním
@alexandroska neboj sa, on sa zariadi, vie co ma robit.
To ho mate vonku na zahrade??
Odfot mi ubikaciu
@alexandroska vatu nie, ked tak specialnu pre hlodavce, inak si tak moze ublizit. Videla som ako si tam zamotal nozicku, neskoro sa na to prislo a prisiel o nu.
ked mu bude zima (o com pochybujem, nebudete mat v izbe 5°C) zahrabe sa... ja davam podstielku do celej klietky on si robi kopky kde chce, v domceku ma napchatu kopu tiez, to si "uprace" ako potrebuje.. zvacsa v zime spi tam, alebo v nejakej inej skrysi... iba v lete spi hocikde
@alexandroska ja som vždy dávala seno, spával v kokosovým orechu, mala som škrečka zlatého, seno voni a môže ho aj žrať..
@alexandroska zober si ho do postele 😄
Inak ja neviem.. v prirode myslite kolko ma ten skrecok okolo seba stupnov? tak len tolko k tomu "teplu" :D bezne pri 20°C su v pohode... pri 10°C zalezu a spia... nemaju radi prievan. Cize izbovu nevykurenu teplotu kludne daju..