Zaujíma ma hlavne obdobie PRED haranim. Ale aj počas neho. Moja sučka pred haranim (napr tak dva týždne pred) je akási vždy nesvoja, nekludna, vkuse si naháňa chvost, ale počas harania je vsetko dobre, dokonca si ani nevšíma iných psov, neuteka, dufam že to tak vydrží. Má 4.
@katkaseiner smrdí 😅😅
ano a brutalne... 🙈 tym ze aj muz aj ja sme mali v mladosti len psíka, tento fakt nam ušiel. Ako ona je vnutri a je často kupana, aj ked teda ma svoj psí pach po par dňoch, ale v čase hárania je to u nas fakt na palicu 🤦 Muz robil z domu, vonku total zima, pes vnutri a muz mal pootvarane tapkmer vsetky okna (naobliekany vo vnutri). Jeho az oči štipali z toho pachu. Ja som to citila ale oči ma neštipali
@katkaseiner wow tak to musí byť zaujímavé 😅😅 možno by vám veterinár poradil niečo. Ale asi je to tým že každá sučka je iná, naša nezapacha počas harania vôbec
dik, toto ma nenapadlo ale mozem sa spytat na veterine keď pôjdeme znova
@katkaseiner alebo najlepšie kastrácia
Zväčša je totálne poblaznena, správa sa pred haranim ako štena (ma 9rokov) vkuse si dokazuje dominanciu voči nášmu druhému psovi kastrovanemu samcovi.. stále chce aby sme hádzali loptu.. potom keď už dostane, sa jej správanie zmení a to zase stále naháňa toho nášho druhého psa a chce aby ju nakryval.. 🤭 mimo harania je to dáma..
moja sucka ma za sebou este len prve haranie...tazko povedat ako sa chova, este sme si to neodskedovali. Je ale taka pomylena, jednoduche povely akoby nechapala...a pocas harania neskutočne smrdí