Podla vas sa da casom presvedčiť manzela vnútri psa? Uz sme sa o tom rozpravali ale povedal ze pes patri hocijaké vonku kazde zviera. A este jeho mama byva s nami tak to je des a mam dve malicke deti 3 roky a 2 roky. Pre mna je iny pocit pes vnútri a vonku. Mala som bytoveho psa minulý rok zomrel strašne mi chyba 16 rokov mal. Aj mame psa vonku ale ja to inak beriem keďže somnou aj zaspaval vsade bol kde som sa pohla . Mozno hadam casom ked deti budu väčšie.
Obdivujem tvoju chut na psa popri dvoch malych detoch. Podla mna pockaj, aj deti si pripadneho psa viac uziju ked budu vacsie. Ale manzelovi rozumiem, ja ako psickarka by som uz psa vnutry prilis nechcela, cistucky bytik uz taky cistucky nebude..
Ved sa venuj psovi co mate vonku... Ak tak velmi tuzis po psovi popri 2 malych detoch a mas na to cas, venuj to tomu, ktoreho uz mate... Ci to je azda menejcennejsi, zato ze je vonkajsi? 🙃
Mam rada zvierata ale manzel zmysla rozumne.
@colsami tak ziadne zviera vnútri a to moc nemusim civavu a prosila som ci nemozem to a on ze to patri von a tak som nechala mozno casom ked deti budu väčšie,,,rucne som dokrmovala korelu a povedal len ja terase moze byt lebo spravi bordel ale asi mi preto chyba nejake zviera ked dlho bol somnou pes , bol pre mna všetkým druhe srdiecko bijuce
Ja by som nechcela psa vobec.
Ale ked sa niekto rozhodne mat psa, tak aspon dole niekde v hale a kuchyni sa moze pohybovat ci spat, ked je uplne najvacsi hnus zima...
Je to z mojho pojladu skratka krute, pes je spolocensky tvor.
No a sice sa na to nepytas, ale neda mi nereagovat...tie dve male deti vam priniesol bocian? Ci co je s nimi? Byva tam svokra? Mas muza mamickara?
Nie si s muzom zajedno a ani spokojna a neviem preco si v tomto dese, ako si to nazvala. Chaos
@kitycat je to chaos velky ale rozoberat to tu nebudem je to mamickar nechcel odist ,, nemam tu ziadne kamarátky zatial 🫣
Muzova matka je des? V com? Co si potrebujes v tejto situacii kompenzovat psom?
@0silvia0 je to na dlho rozoberanie, len mi chyba zviera vnútri strasne ked som vyrastala na byte a muz na dome
Neviem, či ho presvedčíš. Môj aj keby sa na konci poskladal, žiadny pes by do bytu nevošiel.
„bol pre mna všetkým druhe srdiecko bijuce“ divne vyhlasenie od dvojnasobnej matky 😅
Ved mas malicke deti, teraz sa venuj hlavne im, davaj im lasku a pozornost, ktoru mas navyse pre psa. Psa by som riesila na tvojom mieste ked budu deti vacsie.
Tak malú čivava hádam...co traposia ked chceš tak to vysvetlí im
@oblecenie99 tak musi povolit nasilu by som nedoniesla , aj keď povedal ze vonku mozem mat hocikolko chcem
@0silvia0 tak ano , ale človek ma pochopi co stratil uz polku dusu , som mu aj vravela možno ked deti pojdu do školy a on ziadnom prípade a tak som vravela papagaja väčšieho a ani to ze len na terase, dam mu cas ..na mna to troska dolahlo ked su dusicky
@jozef11111111 tak nedovoli ani jeden
Ja zas nechápem ludo co púšťajú psa pomaly k.sebe do postele. Tam podla mňa pes ozaj nepatrí.
Takže tvojho manžela postoj chápem.
Na druhej strane, nebolo.by ti psa vonku ľúto, že dnu pustits len jedného a druhého nie? To by nebolo od teba veľmi účtovej l tomu psovi.
Za mňa pes v dome ešte ako tak aj keď som proti.
Ale pes v posteli?
Ešte možno vestik alebo yorkshire ale pes co púšťa srst nikdy
Tak toľké roky si mala psa a teraz idú hrať že už nie..tak keď deti vyrastú tak 5 psov..
@vilma7 tak je to jeho pes , huskyho by som brala aj dnu ale tohto musis tlacit dnu a boji sa vnútri,,
@jozeffezoj mala som maltezaka 16 rokov
A nejaké iné zviera?
Morča?
ak nemas v plane poslat na dvor spat manzela tak na psa zabudni.. tento druh cloveka proste nepovoli.. a je zrejme,ze ty tahas za kratsi koniec,kedze on ani len na okamih nezvazil tvoje pocity a presadzuje si len svoje ... hold v tomto sa nezhodnete nikdy ..predpokladam,ze aj svokra bola jeho a jej napad a ty si roste len musela suhlasit ..hold taky zivot si si vybrala a taky ho mat budes...
To realne, ked ma niekto 2 male deti, tak sa nudi? Ja si neviem predstavit pri 2 malych detoch, sa okrem domacnosti starat este o psa. Ved take deti vyzaduju maximalnu starostlivost-krmit, obliekat, umyvat, prechadzky, hrat sa, hravo ucit... popritom uvarit, oprat, upratat . Ak ovsem deti nesedia pri mobile a telke cele dni.
A skus pouzivat ciarky a bodky-dost to pomaha.
To mi tak pripomina, ked pozeram Zamenu manzeliek a maju doma 5 deti a 4 psi, svokru a pod😀
Sa nudis pri tak malych detoch preboha? Este vnutri? Fuj. Mam skoro 3r a 1,5r a teda posledne co je sa starat este o nejake zviera. A to som pred detmi bola velky psickar
Tak v prvom rade by ste mali dohodnúť ako partneri, on nie je tvoj otec, ktorý ti má niečo " dovoľovať". A ty nie si jeho dcéra ,že by si ho mala poslúchať ....určite sa dá nájsť kompromis , že pes bude vo vyhradenej časti, napríklad nepôjde do spálne , na sedačku atď... Z toho čo píšeš,ty si zrejme tá ,ktorá stále ustupuje a patrične by som mu to pripomenula... Ak je pes to, čo ťa urobí šťastnou ,tak je teraz na rade pán manžel...ja osobne síce nezdieľam túto potrebu mať psa, ale sú ľudia , ktorí to majú inak a nad tým by sa možno mohol zamyslieť.
Od matky dvoch detí je zarážajúce čítať o tom, že pes bol pre teba všetkým..
Mas dve malicke deti a tebe chyba pes vnutri? Daj sa dokopy,prosim ta
Ked si do minuleho roka mala doma maltezaka, vnutri - tak preco je zrazu taky problem mat noveho psa za rovnakych podmienok? Ved sa nic nezmenilo, deti su o rok starsie... vy mate ine problemy, ako psa... kazdopadne kazde zviera je bordel a robota navyse, proste je to tak... mozno je rad, ze je o starost menej konecne a nie, ze pes este aj v posteli u vas...
Píšeš strašne zmätočne. Ale ak tuzis po psovi v byte, kde bývate ty, manžel, dve deti a svokra-na akú Máriu by mi bol pes? Muz rozmysla triezvo. Mate malo roboty?