Ako často kŕmite kocúrikov?

19. máj 2024

Prosím vás v akom množstve denne a intervaloch krmiye vaseho kocúra? Náš je polovonkajsi no naberá veľkosť mikrobusu... Dostáva celodenný prístup ku granulami, ráno dostane pol kapsicky. Zaroven tiež granule strašne ráno hlta. Má niekto pre mačku protihltaciu misku? Neprotestuju potom? 😅

maca1984
19. máj 2024

😂 My máme vonkajšiu mačku/sterilizovanú/ a dávame jej 2 x denne , ráno a večer. A tiež je viac široká ako dlhá 😂 Už mala aj diétu (vet. nakázal), ale ako jej zakážem loviť a žrať myši,vtáky ? Nijak.

sandra49
19. máj 2024

Pravidelne odcervovany je? Ja mam tiež kocúra, je riadne veľký, odkedy je vykastrovany. Ráno nasypeme za misku granuli a večer tiež, ale nie vždy plnú, ako sa podarí..večer ma ešte celú kapsicku ale tu niekedy zožerie celú a inokedy si to dozerie v noci. Tak isto loví, takže tam ma mäsko 😅 keď je vnútri niekedy cez deň jasne ze pýta furt volaco ale dostane maximálne zopár granuliek, také maškrty som kúpila..

vyrovnanaosoba
19. máj 2024

My máme už skôr vonkajšie s prístupom dnu. A dávam ráno kapsičku, večer kapsičku. Granule nechce. Už je tak zvyknutá, že ráno mnauka pri dverách a večer v tú istú hodinu tiež.

modrykolibrik
19. máj 2024

Nas bol gaucovy ale skor chudy aj ked som ho vykastrovala bol chudy a druhy je tiez kastrovany a je taky baculaty. Ono zalezi asi aj od genetiky

pribinak
19. máj 2024

Naši majú macky, aj kocúra. Kŕmia ich len 1x denne. Mama im ráno dáva zrat, granule nechcú. Tak väčšinou kapsicky a konzervy.
Ale kŕmené sú len 1x denne presne z dôvodu že všeličo vonku pochytajú, pripadne vyzeru misky susedom

domka222
19. máj 2024

Kocúr len dnu. Denne jednu kapsičku a prístup ku granuliam nonstop

anjelicek26
19. máj 2024

Naše majú každá 3 kapsičky denne a celodenny prístup ku granuliam a sú štíhle.. podľa mňa genetiku neoblbnes,ich mama bola tiež taky štíhly typ...

slavomira236
19. máj 2024

Nas je dnu aj von rano dostava granule nezje vsetko dojefa neskor..dcerka mu sem tam da tycinku ked sa s nim hra poobede zas granule. Vecer kapsicku. Je kastrovany 1,5 mesiaca zatial nepribera. Ked je dnu dosnane aj kusok maska led robim aj sunky syru..stale je pod chladnickou ked otvaram. Ma rad kuracie pecienky

cyberk
19. máj 2024

Kocurika mame len doma, ale mava 2 kapsicky a pristup ku granuliam nonstop. Ma normalnu vahu :D

0silvia0
19. máj 2024

Kup granule pre kastrovane macky. Nase maju granule nonstop, k tomu 2 kapsy denne, ale su to macky.

lejla77
19. máj 2024

Nas kocur by jedol vkuse. Je vonku a je chudy. Ked je hladny, pride ku dveram a zabucha 😁 dostava aj 6 kaps pripadne pastet denne, plus maso, sunka

majlo1234
19. máj 2024

My mame tiez vonkajsieho, kastrata, dve kapsicky a miska granul, plus nieco na prilepsenie. Ma 5 kil, je akurat

katushka238
20. máj 2024

Máme ruského modrého kocúra. Je to štìhly typ kocúra. Je vykastrovaný. Dávame mu každý deň 40 gramov granúl. Postavu má akurát. Ani veľmi chudý ani tučný.

romanadam1626
30. jún 2024

@veselo_neveselo
@anjelicek26áno genetika robí veľa.
Náš kocúr Maťko zje aj 4 kapsičky denne a je chudý
4,5 kg má a viac nepribera,hoci papá veľa.
Presne aj mamku má takú drobnejšiu cicu.
A Miško zje 2 kapsičky denne + granule a má 6,5 kg
Je taký buclaty a mocný 😀
Obaja kastrovaní.