10 psov v 2-izbovom byte

megi0777
2. jan 2024

Mate niekto skusenost prosim? Podomnou byva pani ktora ma muza a dve deti a este 10 yorkshirov. Je to celkom na pali u ked sa rozsteiaju vsetky naraz, alebo ked sa asi hraju lebo vtedy sa prestekavaju.

jaga18
2. jan 2024

Tak to si neviem predstaviť 😳 Akurát môžeš zistiť u správcu, či sú tam všetci psi prihlásení a platí za nich daň, keď áno, tak s tým asi veľa nenarobis. Myslím si, že pokiaľ sa o nich stará a nemnozi ich na čierno, nič s tým nikto neurobí.

1ivanka1
2. jan 2024

Uf..na mna je uz 1 york vela..😀

katkaseiner
2. jan 2024

kokos a to ja som bola na prasky keď susedia vo vedlajsom dome mali 5 pitbulov... 🤦

jana_eyre_2
2. jan 2024

Fúha a to ma mnoziaren či je akože taká milovníčka? Ja mám v rodinnom dome dvoch malých psov a to už je dosť, keď sa motaju pod nohami..

Podľa mňa by sa dalo nejako napadnut to, že vás stekot psov rusi, ved to musí byť veľky hluk.. ale teda verím že na Slovensku asi nejako nefunguju žiadne opatrenia na obťažovanie ostatných...

marca12
2. jan 2024

To si nedokazem ani predstavit,aky mrdnik musia mat doma pri 10 psoch,fuj. Asi by som bola nekompromisna a nahlasila ich spravcovi,na meste a podobnym organizaciam. Ak ma pani uchylku,nech si ju riesi u psychiatra a nie svojou uchylkou otravovat okolite byty.

majlo1234
2. jan 2024

Poznam pripad, kde ma pani v dvojizbaju cez 20 psov, a vraj sa a tym neda oficialne nic robit, maju co zrat aj pit, utulky ich nevezmu a ona si vraj vo svojom moze robit co chce

marsmykkok
2. jan 2024

@majlo1234 ako ich venčí 20 psov?

majlo1234
2. jan 2024

@marsmykkok nevenci, respektive venci dvoch troch, ostatne stia na plienky, a to ti je horor, jej susedia maju dohodobo peklo a nijak sa to neposunulo. Mnozia sa medzi sebou, o chvilu ich bude sto

marsmykkok
2. jan 2024

@majlo1234 no ved o tom mi išlo, naraz zoberie maximálne nejakých 3-4 psov, so psom ak má ísť von tak 4 krát denne a z toho jedna dlhá prechádzka tak to by pani bola von celý deň so psami na striedačku.

j_m
2. jan 2024