Zubár/ka v okolí Tvrtdošína alebo Dolného Kubína

14. sep 2022

Ahojte, viete mi odporučiť dobrého zubára/ku v okolí DK, Tvrdošín a Trstená? Ďakujem

chiarinka
14. sep 2022

MUdr. Machaj v DK , ale je súkromník všetko si hradíš, dobrý odborník , veľmi ľudský prístup

autor
14. sep 2022

@chiarinka ale on už nerobí preventívny a kazy,..či? Lebo ja som k nemu chodila a mňa preradili k loffayovej a k nej už nikdy viac

chiarinka
14. sep 2022

to neviem , dlhšie som tam nebola, boli sme tam so synom , keď bol malý a veľmi sa mi páčil jeho prístup aj keď sme si ošetrenie zaplatili, ja chodím k MUDr. Jeannette Cabadová, má ambulanciu v Trstenej a som veľmi spokojná

carpediem117
14. sep 2022

Odporúčam v Tvrdošíne KMdent (alebo MKdent). Dochádzame z DK, ale prístup aj ceny super 🙂

buberova
14. sep 2022

Chodím do Dlhej nad Oravou a som spokojná

deniskaapetko9
14. sep 2022

Prečo nikdy viac?

evica17
14. sep 2022

Ak.mozem.odporucit tak cenovo a aj kvalitou je úplne super v polsku, napr Jablonka alebo v novom targu Bebak stomatológia rodzinna. Tam mi opravili zuby čo na SVK zubár kaslal na to, a iný ma nechcel zobrať lebo nepatrim pod jeho obvod.
A keď ideš do PL,tak ti ešte j pozitívne preplatí časť z toho úkonu, muž tam chodil tiež teraz a tam ho dakedy plomba vyšla na 30 eur po preplateni.

autor
14. sep 2022

@carpediem117 a to je súkromník?

autor
14. sep 2022

@buberova kamarátke chcela vytrhnúť zub, že sa nedá opraviť a šla k inému zubárovi a že sa v pohode dá opraviť 😄 a tiež že nevedela zub vytrhnúť, tak museli ísť do DK, tak neviem 😅

autor
14. sep 2022

@deniskaapetko9 napíšem ti IP večer, keď budem mať čas.. ty tam k nej chodíš? Si spokojná?

autor
14. sep 2022

@evica17 no nad tým som tiež rozmýšľala, ak nenájdem tu niekoho dobrého, lebo dosť to tam chvalia😅

deniskaapetko9
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
carpediem117
14. sep 2022

Neviem, ale asi nie, lebo ma normálne zmluvu s poisťovňou. Naposledy som bola v máji robiť plombu (bielu, medzi 2. a 3. zubom) a platila som 28€ 🙂

autor
14. sep 2022

@carpediem117 a oni aj trhajú zuby? Lebo v cenníku to nemali, keď som online pozerala.. a fotky čo mali čo opravovali zuby vyzerali byť dobre urobené. Asi tam skúsim zavolať, že či berú nových a dúfam, že budem spokojná, lebo teraz nájsť v pohode zubára je dosť ťažké.. hlavne aby boli aj k nám dobrí.

autor
14. sep 2022

@carpediem117 ja som aj pozerala tu apoloniu, čo chvália, ale tam si pýtajú od 69-97€ za kaz a to je už moc aj keď viem, že to robia dobre podľa fotiek..

carpediem117
14. sep 2022

No toto nie je Apolónia, ale KMdent, sú v takej staršej budove vedľa gymnázia. Neviem, čo je na Tom pravdy, s už viacero ľudí mi hovorilo, že doktori čo tu robia, robíš aj v Apolónii. Ja tam chodím už 3.rok a som veľmi spokojná 🙂 vyskúšajte, veď ak nebudete spokojná, tak môžete kľudne odísť a zmeniť zubára 🙂

buberova
14. sep 2022

Ja som s ňou zatiaľ nestihla mať problémy 😂😂😂 na tie moje preventívky a jeden kazík ročne

lucinka7788
22. sep 2022

@carpediem117 ahoj, prosím ako to je cenovo u zubára? Ja mám síce v DK aj cenovo fajn aj prístupom som spokojná.len neberie detí a v kmdent vezmú dieťa iba ak k ním chodí aj rodič aspoň jeden tak by som chcela k nim.dakujem za odpoveď

mata90
22. sep 2022

@chiarinka no u nás bola zubarkou a katastrofa, bratovi vytrhla omylom zdravý zub a správanie ani nevravím...

carpediem117
22. sep 2022

@lucinka7788 podľa mňa veľmi prijateľné ceny 🙂 naposledy mi robili predný zub, biela plomba a platila som 28€ 🙂 a myslím, že majú veľmi peknú s precíznu robotu

18momo18
14. jan 2023

@buberova prosim Vas, a tam je len jedna pani zubarka alebo viac? Dakujem

buberova
14. jan 2023

@18momo18 len jedna

zuzinjan
14. jan 2023

Skúste pozrieť aj Krysdent v Novom Targu, super prístup, chodíme celá rodina

andreas_18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz