Ahojte, máte niekto konkrétne skúsenosti - dobré aj nedobré - s tehotenskou poradňou a pôrodnicou v Dolnom Kubíne z posledných týždňov?
Zvažujeme stráviť pár dní v okolí a ak by sa bábätko rozhodlo objaviť svet, nech mám predstavu, čo od nich čakať. Na telefóne som mala z rozhovoru dobrý pocit - reagovali na moje otázky, boli vecní, milí, nestresovali.
Vďaka za vaše skúsenosti!
@zanet266 vdaka za info! Rodila si - rodili ste niekedy teraz, prednedavnom? Ak ano, mozem napisat spravu a spytat sa par konkretnych veci?
Pre mna jedna veľká katastrofa a kto napíše že super mal by si pozrieť ako by mal prebiehať pôrod, lebo skákanie po bruchu veru super nieje.
Rodila som pred 3m
@zanet266 v takých situáciách sa robí akútny cisársky rez, mohli mi zlomiť rebrá mohli ublížiť bábätku, tebe atd.. nie nadarmo je to zakázané vyše 70rokov. A to že porušujú každé jedno ženské právo v tej nemocnici o Tom nebudem radšej ani diskutovať v zahraničí niečo take ako nastrih hrádze robia iba vo výnimočných prípadoch tu to robia pre istotu. Ženy niesu vzdelané ohľadom pôrodov a preto to berú ako normálnu vec . Pôrod samotný má byt tak isto krásny ako vznik toho bábätka... 😉
Áno aj tak sa dá na to pozerať, no ja mám na to iný názor
@freya2507 mozem napisat spravu?
@zanet266 nemalo by sa to robit, je tam aj riziko poskodenia maternice. Pri prvom porode mi tlacili doktori na brucho a pri usg maternice po porode bolo vidiet, ze tam zostala este hrca tkaniva, musela som dostat extra uterotonikum na precistenie.
Ahojte vsetci, vdaka za odozvu, nakoniec praskla voda este v BA a nikam inam sme to nestihli 👶
@mamica8138 pôrodnica je výborná, prerobená, nová, čistá,aj lekári su skvelí. Nemáš sa čoho báť,keby to prišlo na teba tak budeš v dobrých rukách.