Pôrodnica Dolný Kubín verzus Tvrdošín

3. máj 2023

Ďakujem za každú recenziu.. či už kladnú alebo zápornú.

kaitlin3
3. máj 2023

Porodnica je v Trstenej a nie v Tvrdošíne. Pridaj sa do skupín tu na konikovi,obe ich majú, tam to veľa báb riešilo už

autor
3. máj 2023

@kaitlin3 viem že je v Trstenej a tých čo sa to týka to pochopia 🙂 tie skupiny sú akoby mŕtve

autor
3. máj 2023

@kaitlin3 na Tvrdošín to opravil konik .. ja som dala iba TS

paciko9
4. máj 2023

Aj na FB je stranka pôrodnicke prispevky a recenzie sa to tusim vola. Tak sa treba popytat. Ja som rodila este v starej pôrodnici v Trstenej. Sice uz maju krasne prerobenu.

lucinka7788
8. máj 2023

Za mňa Kubín. Som tu 4ty krát a zas a opäť sa mi potvrdilo, že som sa dobre rozhodla. Personál super. Hneď všetko riešia keď treba. Aj 10x by som sem šla rodit a to mam pôrodnicu v trstenej od domu 4km🙈

denkabemommy
8. máj 2023

Na tieto dve pôrodnice budeš mať 2 názory a žiadny sa nezhodne 😅, ležala som tehotná v DK tesne pred pôrodom a odišla som do Trstenej na reverz, nič lepšie som urobiť nemohla, rovnako druhé som šla radšej rodiť do Trstenej a to bývam v DK. Počula som asi 1 pozitívnu recenziu na DK, inak samé negatívne.

autor
8. máj 2023

@denkabemommy a čo bolo dôvodom , ak to nie je tajne? 🙂

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
denkabemommy
8. máj 2023

Ľahostajný prístup lekárov, žiadne informácie o stave, ani po opakovanom pýtaní sa, podanie zbytočných atb... toho by som dokázala napísať viac ale nechcem verejne. No v konečnom dôsledku ti napíšem, ak nemáš žiadny problém v tehu a ak poradíš bez komplikácií, tak bude aj v DK dobre, ak nastane nejaký problém, tak si ignorovaný článok oddelenia 🙈 paradox.

autor
9. máj 2023

@denkabemommy lebo ja som tam bola 2x.. na gynekologickom a na 600nedelí, prvýkrát ako problémový pacient, narobila som im ofuky.. a nemala som pocit že by som bola nejak ignorovaná, práve naopak.. zdalo sa mi, že dostávam viac pozornosti 🙂 tuto diskusiu som založila preto lebo môj Gyn rad posiela maminky do Trstenej a ak bude chcieť, aby som tam išla aj ja, vzhľadom na to, ze tam máva služby, tak nech viem pre a proti. Inak som bola v DK spokojná. Jedine - boli pre mňa sestričky na novorodeneckom ale to si stačilo otvoriť ústa a bolo ok. Kamky

autor
9. máj 2023

@ahoj0 vážne obvinenie 🙂 mne tak neprišiel, práveže mi dosť pomohol

maria757
9. máj 2023

Ja som bola aj aj. U mňa dk nikdy viac.

maria757
9. máj 2023

@denkabemommy ja súhlasím. Žiadne informácie, úplne kašľu na pacienta. Ak je všetko ok tak dobre pre pacientku ale keď sú komplikácie neschopní pomôcť. A v podstate ignorácia.

ahoj0
9. máj 2023

Máš pravdu, nemala som to takto napísať. Ale človek čo sadne za volant s 2,25 promile mi nepríde zodpovedný 🤷‍♀️

denkabemommy
9. máj 2023

Ja som porodila nakoniec obe deti v Trstenej, druhé už vo vynovenej pôrodnici. Krásny prístup, krásny pôrod a popôrodná starostlivosť o mňa aj o bábätko top. Laktačná poradkyňa každý deň na izbe, bábätko okrem sona kĺbov bolo neustále somnou, aj všetky vyšetrenia mu robili pri mne na izbe, syn mal problém s nožičkou, tak aj rehabilitačná sestra prišla a keďže môj druhý pôrod bol extrémne dlhý, tak som stihla aj dve smeny 😂. Môžem povedať, že všetky PA, sestry aj lekári sa správali na úrovni. Keby som rodila tretie, tak rovno tam. Takže, ak ťa tam pošle tvoj dr vôbec nemusíš mať obavy, jediný problém bol pre mňa strava, nebola moc chutná a pre mňa jej bolo aj málo, takže som musela mať zásoby jedla so sebou 😅.

zanet266
10. máj 2023

Ja som rodila 2020 v Dk a v 2021 v Trstenej, nieze by mi bolo v Dk zle,ale chcela som skúsiť cosi nove a preto som šla do Trstenej 😁 obidve hodnotim velmi dobre. Trstená ale za mna lepšia, laktacna uzasna a obedy na izbu to som ocenila😁🙂ale ked je bezproblemovy porod tak porodis aj v aute . Az ked nastane problem tak sa ukaze ako v tej porodnici vedia zareagovať a pomoct.

gabriela2952
13. máj 2023

Ja mam za sebou jeden pôrod v DK a bola som spokojná. Rodila som prirodzene, ale nakoniec mi museli urobiť akutnu sekciu. Malej klesali ozvy tak ma v momente brali na salu. Potom keď som už ležala bolo tiež super, co sa týka sestriciek a lekárov veľmi príjemný. Ale hlavne bolo pre mňa aby bolo o dcérku dobre postarané, a to bolo ❤️