Pôrodnica Dolný Kubín alebo Trstená

patka133
19. okt 2024

Ahojte rada by som vás poprosila o svoje skúsenosti za posledný rok s týchto dvoch nemocníc.... nakoľko sa neviem rozhodnúť do ktorej ist .ďakujem krásne

zuzinka888
19. okt 2024

Kubin

ivka21
19. okt 2024

@patka133 ja som rodila v Trstenej a určite odporuxam

adus18
19. okt 2024

@patka133 rodila som pred rokom v DK už druhýkrát, síce dvakrát sekcia ale určite odporúčam. Úžasný prístup 🥰

0_0
19. okt 2024

Na obe nemocnice som počula rôzne recenzie. Dobré aj zlé.
Moju osobnú skúsenosť mám len z Trstenskej nemocnice. Mám za sebou “len” jeden pôrod. Ako prvorodička som sa veľmi bála. A hlave som mala rôzne scenáre, väčšinou zlé ako to už býva zo strachu.. Ale bola som milo prekvapená. Napriek tomu, že to bolo všetko náročné, tak som sa tam cítila veľmi dobre. Pri samotnom porode som mala jednu menej milú sestričku, ale chápem, že mohla byť aj unavná alebo čokoľvek sa jej mohlo prihodiť, ale to sa može stať kdekoľvek.. mimo tohto bolo všetko v poriadku. Profesionálny prístup každého z nich ma veľmi milo prekvapil. Tie zlé recenzie som počula hlavne od žien, ktoré rodili už dááávno. Na novorodeneckom je perfektný tím ľudí, o babätko bolo krásne postarané, čo viem, tak aj mamičky teraz majul lepšie podmienky. Ja by som išla znova do toho práve tam.

bobonova1
19. okt 2024

@patka133 rodila som 4x v DK (naposledy pred 2 rokmi) a 1x v TS pred 4 mesiacmi.Za mňa super prístup po pôrode v TS a hlavne,čo sa týka starostlivosti o bábätko.Taká rodinná,uvoľnená atmosféra.Čokoľvek som potrebovala s úsmevom na tvári a milým slovom sestričky pomohli,ci novorodenecke a rovnako aj z gynekológie.
Čo sa týka pôrodu aj v DK aj v TS som mala vždy super pôrodné asistentky aj lekárky.😉

denkabemommy
24. okt 2024

@patka133 trstená rozhodne.

lucinka7788
27. okt 2024

@patka133 4 sekcie v Kubíne.a keby môžem idem.tam aj na piatu. Maximálna spokojnosť . Pri tretej sekcii mi zachránili život a aj dcérke. Za čo som im nesmierne vďačná. ❤️