Ahojte, čakám jednovaječné dvojičky, chcela by som sa opýtať, či má niekto skúsenosť s pôrodom dvojičiek v Dolnom Kubíne alebo v Žiline? V DK som už rodila, ale prirodzene, bola som spokojná, ale s cisárskym rezom nemám skúsenosti. Bojím sa ako zvládnem dve detičky s rozrezaným bruchom...Hlavne ma zaujímajú skúsenosti s cisárskym rezom v týchto pôrodniciach, keďže mi moja gynekologička naznačila že mám rátať s cisárskym rezom. Poprípade popôrodná starostlivosť, starostlivosť o detičky v prípade predčasného pôrodu atď. Ďakujem
Ak máš riziko predčasného pôrodu, neviem v ktorom si týždni, ale ak sa deti narodia skôr ako v 32. druhom týždni, na 90% ich budu prevážať do neonatologického centra v Martine. Mám predčasne narodené jednovaječné dvojky, ak sa chceš niečo opýtať, napíš mi správu.
Kamoška rodila dvojicky sekciou v Žiline a v pohode. Zevraj sa cítila lepšie ako po prvom, ktorý bol prirodzeny.
Druhá kamoška zasa v Dolnom Kubíne rodila dvojičky a bola spokojná. Ale teda pre mňa je ona PANI. Rodila ich prirodzene, kde druhé dievčatko jej po narodení prvého ešte v brušku otáčali. Prirodzeny pôrod si vybrala sama, netlačili ju do neho.
Ahoj, ja som rodila sekciou v Dk ale nie dvojičky, predčasne v 36 týždni. Kľudne napíš, ak by som ti vedela nejako pomôcť aj mojimi skúsenosťami do správy 🙂