Ahojte, z uvedených miest je ktoré podľa vás najlepšie na bývanie, zaujímam sa o služby, kultúru, prírodu, centrum mesta. Bezdetný pár, rozmýšľame sa presťahovať do miest Dolný Kubín, Námestovo alebo Tvrdošín.
Vylúčila by som Tvrdošín,zasa taky rozdiel medzi DK a NO nevidim,z NO mas blizko do ZA cez vychylovku.Za mna priroda je krajsia v okoli Námestova.Do trstenskej nemocnice je to tiez kusok.Obchody v No su take priemerne ale kupis vsetko ,co potrebujes.Len ceny v okoli NO za pozemok alebo nehnuteľnosť su dost prestrelene.
Jednoznačne Námestovo
Určite Námestovo. Príroda, kultúra, obchody všetkých druhov, škôlky, školy, lekári
Fakt sa Vám viacej páči Námestovo? Veď aj s tou detskou pohotovosťou....ved tu nie je ani RTG ani sono...ak chces kvalitnejsich lekarov, ides smer DK alebo RK....
@hipuska a co však aj tak z tej detskej pohotovosti posielali vždy do Trstenej keďže tam majú labáky 🙂 rtg je v poliklinike aj sono 🙂
@timea301196 ved ja pisem o pohotovosti. Ze tam clovek aj tak nic nevybavi....ze preco sa viacej ludom paci zivot v Namestove
Tvrdošín by som vylúčila. V DK je určite toho viac ako v NO, jednak tam je nemocnica, viac obchodov (či už potrav.retazcov), kúpalisko, bližšie do RK, MT. Vyhnes sa v zime prislopu...za mňa DK