Ahojte idem si po radu. Doktor z ortopédie ma poslal na magnetickú do RK do Spinnu chce porovnať výsledky z pred roka a teraz čo pôjdem, ale čítala som recenzie z magnetickej ale ľudia tam píšu že neodporúčajú MRI v RK Spinn že má malý výkon.
Preto teraz neviem kde mám ísť či do DK ak tam je lepšia MRI alebo predsa do RK Spinn ?
Ďakujem za odpovede.
Nepracuje dany lekar v Spinne?
Lekár, ktorý ti odporúča absolvovať MRI v spine (áno ma veľmi malý vykon) je podplateny omyl zdravotnictva. Každý lekár vie, že daná MRI je nekvalitna a nestačí to ani na to koleno či členok. Určite by som išla do DK na normálnu MR. A keď sa ta Lekár opýta prečo si išla tam, odpoved mu, ze nie si ochotná podporovať smejdov, ktorý na tom zarábajú z poisťovne na úkor svojho vlatsneho zdravia. Také vyšetrenie ti veľa vecí aj nezachyti. Pre tebe je to iba minus.
@trgypadl pokiaľ viem tak nie.
Tak potom nevidím dovod prečo by si ju mala absolvovat az v Rk, ano hovorilo sa, ze nie je kvalitna MR v Spinne, ale mam pocit, ze maju novy stroj.
@trgypadl naposledy keď som bola na MR v Spinne to bolo pred rokom tak mi napísali že v kolene nič vážne není a keď som bola na operácii tak doktor povedal že bol meniskus roztrhnutý a chrupavka poškodená tak tá MR má malý výkon
@trgypadl neviete kedy vymieňali nový stroj ?
Nie som si na 100 % ista, skuste pozriet stranku, alebo zavolat... Len viem, ze to brat riesil.. vtedy nemohol ist na MR do Spinnu, lebo nieco riesili s MR.. Absolvoval ho inde, ale mal taky isty popis ako vy -
na MR nic vazne, a po operaci mal tiez
rovnaky nalez
Bolo to tento rok
@gemerka17 ďakujem pekne ale nemôžem sa dovolať na MR do DK už som tam volala asi 15 krát. Neviete prečo to nedvíhajú ?
Bezne tam nedvihaju, maju toho fakt vela. Je vysoka pravdepodobnost, ze budete dlho cakat (jedine ak im niekto vypadne), v Spinne je predsa len cakacia doba kratsia. Ak chcete DK, skuste aj osobne.
Pokial ide o kontrolné MRI, lekár si chce porovnať obrazy, preto požaduje ten istý stroj