Mamičky, žienky prosím poraďte kedže hľadám už dlhšie a neviem na nič natrafiť. Moja dcéra ma 6 rôčkov by chcela hrať na husle. Jedni som jej aj kúpila žiaľ ja hrať neviem. Hľadám niekoho kto by ju vedel naučiť základy hrania na husliach neviete o niekom kto by v Dolnom Kubíne dával hodiny?
Vopred ďakujem
@maciatkolulu Husle nemôžeš kupit len tak,to musí posúdiť niekto,kto sa vyzná,aké jej treba.Su rôzne veľkosti.Takisto veľkosť sláčika k tomu.Ja sama hrám na husle už dlho a neodvážila by som sa sama svoje deti učiť.Najlepsie hudobka,ale to asi nechceš.
Základná umelecká škola a ak jej to pôjde môžeš hľadať súkromného učiteľa.
@miricka77 ja určite nie,mne malý chodí na husle už tretí rok a husle sme kupovali po porade.
Za mňa je hudobná škola určite lepšie ako súkromný učiteľ,okrem iného,tie vystúpenia a tak sú motivujúce a mile
@maciatkolulu Jaj prepáč,snad autorka pochopila,že to bolo pre ňu.
Husle su tazky nastroj. Normalne od bud.sk.roku smer ZUŠ.
@katkaxyz tak treba dať do Google a hľadať. Ale podľa mňa najlepšie sú hudobné školy. Lebo celkovo,že chce hrať neznamená,že má talent a sluch. To vedia posúdiť napr.v hudobnej škole. Je to jeden z najťažších nástroj na učenie,vyžaduje si,cvičenie a čas a trpezlivosť. Husle by sa rovnako mali kupovať s niekým,kto sa do toho vyzná a až potom,keď sa teda potvrdí,že dieťa má sluch.