Detská neurologička MUDr. Štillová - Dolný Kubín

baska2244
7. jan 2025

Dobrý deň,
synčeka čaká čoskoro vyšetrenie u pani doktorky Štillovej v Dolnom Kubíne. Vybrali sme si ju kvôli expresne rýchlemu termínu. Máte, prosím, niekto skúsenosti s vyšetrením u tejto pani doktorky? My máme zmiešané informácie.
Vopred ďakujem

mykaellle
7. jan 2025

Ahoj Baška, ja som bola jej pacientka so sestrou pred 40 rokmi, keď nás riešila ako predčasniatka, sestra mala ťažkú formu DMO, ja ľahkú, veľmi profesionálny prístup, v dospievaní som ju navštívila, má roky praxe, ľudský prístup.

baska2244
autor
7. jan 2025

@mykaellle
Veľmi pekne ďakujem 🙂

kvietocek203
7. jan 2025

Ja som nemala z nej dobry pocit, arogantne vystupovanie bola som na kontrole so synom ma podozrenie na jednu diagnozu no ju nic ine nezaujimalo len drzanie jeho tela s cim viem ze ma problem ,ale kvoli tomu som k nej nesla.....uprimne sla by som k inemu neurologovi.....Viem ze nie som jedina co nemala dobru skusenost

denkabemommy
7. jan 2025

@baska2244 nemám s ňou moc dobre skúsenosti ani ako dieťa, ani ako rodič, ani z okolia (rodina, kamarátky) som nepočula žiadne dobré slovo na ňu. Radšej inde 🙂

baska2244
autor
7. jan 2025

@kvietocek203
Ďakujem pekne, toho som sa obávala

baska2244
autor
7. jan 2025

@denkabemommy
Ďakujem pekne, máme termín aj u inej neurologičky, ale až na marec. Zatiaľ som ho však radšej nerušila 🫣
Potrebovali sme ísť čo možno najskôr, tak som teraz na vážkach.

denkabemommy
7. jan 2025

@baska2244 radšej počkať do marca, neraz deti od nej dostali úplne scestnú diagnózu, ktorú reálne nemali.. takže zbytočne ťa môže vystresovať, skúsila by som ešte iných dr, aj ďalej.