Žienky idem sa vás opýtať tie čo ste rodili v Dolnom Kubíne dostavali ste aj nejaký darček? Ako v Martinskej nemocnici ( peknú menovku a mojkáčika? Ďakujem za odpoveď
@freedoom23 je to hrozne, ale ta odpoved napriek tomu pobavila :D :D
@freedoom23 Odletel mi dekel z tvojej odpovede, hoci je to v zásade smutná téma. Snáď už je ok 🙂
@freedoom23 vážne? To mi je ľúto, ja som tam rodila, síce už 8 rokov dozadu, no bola som spokojná. A čo konkrétne sa tam dialo, keď si rodila ty?
@lubkovaandrejka áno bol to môj zámer a už je našťastie všetko v poriadku 🙂 ale netušila som že sa niečo dáva ako darček
To by bolo aj na dve strany ale tak okrajovo napríklad ma nechali 6 hodín v bolestiach samu a keď som chodila a prosila ich aby ma prezreli istá pani sestrička ma poslala do riti že aj tak nerodím a nemám robiť scény. Pan primár pri vyšetrení na kolko prstov som otvorená do mňa vrazil ruku tak že som v momente začala krvácať a keď som sa rozplakala povedal že nemám byť precitlivená (pritom dr na nočnej zmene bola jemná) takže som vedela ze to ide aj inak. Môj muž vďaka už spomínanej pani sestričke skoro nestihol porod pretože mu povedala že budem rodiť najskôr ráno (malá sa narodila 01:32) nespustilo sa mi hneď mliečko a vrážanie hlavičky na môj prsnik a komentovanie môjho poprsia od laktacnej že nech sa nečudujem s takými bradavkami sa.kojit ani nedá. Po pôrode keď ma išli dat na WC dotyčná sestrička nezabudla poznamenať že vyzerám strašne a ze sa mam vzchopiť :D nakoniec ma poslali so zapálených prsiami domov hneď na druhý deň horúčky prsia ako kameň keď ma videl môj gynekolog zhrozil sa a nedokázal pochopiť ako ma s takým zápalom mohli vôbec pustiť. Ale už sa na tom smejem je to len kvapka v mori čo tu píšem. Ale viem že vďaka tomuto rodiť už nikdy nebudem
@freedoom23 fúha 😭 veľmi ma mrzí tvoja skúsenosť. To by som asi aj ja odchádzala s depkou. Som rada, že si ok, aj s babom ❤️❤️❤️
@7miriam77 ďakujem krásne za milé slová áno sme v poriadku bolo to náročné ale prežila som ❤️
@freedoom23 Velmi ma mrzi tvoja skusenost, toto je strasne co i len citat. Toto treba dat ako povinne citanir, ked zas lekari budu placenkat, aki su nespravodlivi vsetci na nich.
@freedoom23 je mi to strasne luto co sa vam stalo .....toto som nechcela
@lucinocka1989 nie to vôbec ja som to myslela zo srandy :D prepáčte že som vám takto pokazila tému aj mňa to mrzí.
@lucinocka1989 v decembri sme dostali kartičku, na ktorej bolo meno, priezvisko, miery, HiPP nádobku na mlieko a ešte taký Happy Baby kufrík s nejakými vzorkami
@lucinocka1989 rodila som v máji. Dostala som len ten baby box z happy baby plný letákov. A kartičku s menom bábätka a mierami
@lucinocka1989 rodila som v marci v mt a dostala som tak porodnu depresiu z personálu ktorí tam pracuje :D