Zmestia sa 3 autosedačky do Hyundai i30 combi?

gilly
17. feb 2014

Ahojte, mate niekto s tymto skusenosti? konkretne aktualne ide o jedno vajicko a dve sedacky 9-18kg, o rok sa pravdepodobne vymeni vajicko za sedacku 18-36kg. Dakujem

ejuska79
17. feb 2014

ahoj, ja mam ford fusion, je to asi podobna kategoria auta, vzadu mam 2 sedacky romer 9-18 kg a vajicko by mi tam uz nevoslo, pas tam sice je, ale ani vajicko so zakladnou ani samostatne vajicko by mi uz nevoslo...tak jedine vajicko vozit na prednom sedadle-treba dat vypnut airbagy co su k tomu prednemu sedadlu..

annulikb
17. feb 2014

do zadu ti to urcite naraz nevojde - mne to nevoslo ano do kie sportage ani do bmw x5 - ja to riesim tak, ze do zadu 2 sedacky a jeden podsedák a vpredu vajíčko a manžel do kufra 🙂

michalag
17. feb 2014

no ak mas stredu cast siroku ako krajne dve sedadla, popripade ak je kazda sedacka zvlast posuvna tak by mala ale ak je zuzena stredna cast tak urcite nie. My sme mali fabiu kombi a museli sme ist do ineho auta (Renault scenic) lebo by sa nam nevosli 2 autosedacky+vajicko. A tiez je dolezite ake sedacky mate, lebo napr. Romerky (my sme mali pre starsich tie) su dost siroke

something
17. feb 2014

Voslo by ti napr. do Wv Touran alebo Opel zafira, Wv sharan a tieto van-y. Inak nie, nevojde

kofina333
17. feb 2014

určite nevojde, my sme tiež vymenili auto za VW Touran. Ale ak máš väčšie dieťa, tak zákon povoluje mať dieťa nad 3 roky vzadu v strede bez autosedačky. A podsedák vojde.

turistka
17. feb 2014

nie, do zadu urcite nie

bullinka
17. feb 2014

Treba vyskusat, ale asi nie. Sedatko nemoze uz mat jedno z deti? Sestra menili kvoli tomu auto sa Octaviu, ale myslim, ze najstarsi uz mohol mat ten sedak.

katy1979
17. feb 2014

Najlepsie skusit ale s najvacsou pravdepodobnostou nevojde. Mame octaviu predtym kiu a 3 sedacky ani zazrakom.

zuzana612
17. feb 2014

my sme mali octaviu, myslim ze je to zadne sedadlo rovnake. Kym bol maly vo vajicku, vozili sme ho v predu a manzel sedel vzdadu s detmi medzi autosedackami 🙂 Ked najmensi podrastol, najstarsieho sme dali na podsedak, predsa uz ma skroo 6 rokov. Tak sa nam to voslo, po krajoch jedna sedacka 9-18, druha 9-36 a v strede podsedak. Teraz sme kupovali 7 miestny peugeot 5008, v zadu tri delene sedadla, vsetky deti maju klasicke autosedacky a miesta je tam az az. Tak ja by som pri troch detoch urcite isla po nejakom rodinnom MPV 🙂