Zmestí sa kočík do Subaru XV?

mirkapp
24. apr 2015

Ahojte baby, neštandardná otázka, kupujeme auto a premýšľame do budúcna, či má dostatočne veľký kufor. Ešte sa len snažíme o bábo a teda nemám absolútne predstavu ako sa dáva kočiar do auta. Hľadám mamičku ktorá má auto Subaru XV a podelí sa so mnou o dojmy z batožinového priestoru- je dostatočne veľký pre kočík a bežnú prevádzku?

bubelko
24. apr 2015

@mirkapp xv ma velmi maly kufor.ak sa ti aj vojde kocik, tak uz asi nic ine 😉

mirkapp
autor
25. apr 2015

@bubelko dakujem, velmi si ma nepotesila :(

bubelko
25. apr 2015

@mirkapp no je mi luto. ono je to inak velmi dobre auto, my sme boli spokojni. a uz ste ho kupili alebo este len uvazujete?

mirkapp
autor
25. apr 2015

@bubelko uz sme ho rezervovali ale v pondelok to zrusime a vezmeme forrester, nech mame istotu ze nebudeme lutovat

bubelko
25. apr 2015

@mirkapp forester mam teraz a ten teda tiez nema velky kufor, ale kocik by sa zmestit mal. Ked sme isli v lete na prazdniny, ledva sme sa zmestili. Ak by som teraz planovala este babo, tak vy som brala outback. Ale inak nemozem na forester povedat krive slovo. Perfektne jazdne vlastnosti a otocim sa s nim na "5 halierniku".

mirkapp
autor
26. apr 2015

no outback je uz pre nas aj financne mimo, mne sa ten kufor zdal az az velky, aj cele auto, v podstate teraz ani take nepotrebujeme ale premyslame do buducna kedze je to investicia na par rokov... to otacanie forrestra je perfektne, boli sme teraz na jazde a uplne ma to dostalo 🙂 aku mavas na nom spotrebu? prezuvate pneu alebo mate celorocne? mas diesel alebo benzin?

bubelko
26. apr 2015

@mirkapp hej, outback je tusim najdrahsi. este legacy je lacnejsie, ale to nie je take vysoke.
inak ja mam diesel, priemernu spotrebu asi 6.5 l/100km, ale jazdim väcsinou do mesta. a pneumatiky menim, akurat minuly tyzden som menila zimne zas za letne. mala som pred tym toyotu avensis 10r, s tou som bola snad zrastena a ked som menila, tak som sa bala, ale s forestrom to bola "laska na 1.posed" 🙂
a co sa tyka kufra, forester ho ma vysoky, ale kratky. ako cele auto posobi robustne a velkym dojmom, ale oproti avensisu su vnutorne priestory mensie. napriek tomu, by som nemenila 🙂