Ahojte v akom veku dietata ste zmenili vajicko, otocene v protismere jazdy za autosedacku?
Dakujem.
Z vajicka, ktore bolo v protismere sme dali deti do autosedacky, ktora bola otocna, takze sme ju nastavili na protismer a vozili ich tak najdlhsie ako sa dalo - my sme mali cybex sirona
v 2 rokoch a ma 3 a stale je v sedacke v protismere
Ak myslis cisto z vajicka do "sediacej sedacky", tak rozne- ale kedze mam male deti, tak do tych 13-18mesiacov boli vo vajicku. Ak mas na mysli z protismeru jazdy do smeru jazdy- tak tato smernica je nova a sedacky v minulosti boli hned po vajicku v smere, cize starsiw deti isli rovno do smeru. Ale najmensie mimco bude minimalne do 3-4 rokov v protismere, dokym bude dalsia sedacka pasovat....
Ja som dala teraz pred týždňom, malá mala 16 mesiacov. Ešte by sa do vajca zmestila a mám ho v druhom aute kde nemám isofix keby pre istotu. Ale už bola v ňom nervózna, už jej asi nebolo úplne pohodlne a nervačila sa. Ale mame otočnú a kým sa bude dať bude stále v protismere
Vajicko je autosedacka. Moje deti boli do cca 2 rokoch vo vajicku. Nebol dovod menit skor. Potom v pokracovacej sedacke protismernej, pretoze to je najbezpecnejsie. Starsie slo do posmernej poslednej autosedacky v cca 5.5 roka. Mladsie je stale v protismernej a zostane podla vahy/velkosti do tych cca 5 rokov urcite
Do 12m vajicko, pak presahl vahovy i vyskovy limit a ted ma protismerku. Planuju protismer minimalne do 4let.
mal 1 rok ked siel do pokracovacej sedacky, lebo prekrocil limity vajicka a teraz ma skoro 2.5 a vozi sa stale v protismere (kupili sme otocnu obojsmernu)
Môj šiel teraz v 10m z vajíčka do sedačky (už sa tam nezmestil, bol nervózny, ťažko sme ho tam dávali,... šiel by už skôr, ale nemali sme kúpenú a stále do toho niečo prišlo).
Ale stále ide v protismere.